Çoban Yıldızı... ZÜHRE NEREYE KAÇTI?

Çoban Yıldızı... ZÜHRE NEREYE KAÇTI?

Gül Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı, Gülizar Irmak‘ın da senaryosunu yazdığı Çoban Yıldızı‘nın 10. bölümü ile 4 Mayıs Perşembe akşamı Fox TV ekranlarında…

Zühre, Seyit ve ailesini geride bırakıp kaçmıştır. Seyit bir yandan Zühre’yi ararken bir yandan da Rüveyda’nın yerini bulmaya çalışır.

Rüveyda’nın izini bulur ancak Rüveyda ne kadar istese de ailesine dönemez ve yeni bir belaya sürüklenir.

Zekkar kendisine kazık atanlardan bir bir hesap sorma niyetindedir.

Beklenmedik birinden yardım alan Zühre yeni bir hayata adım atmak üzeredir.

KADROYA TAZE KAN

Başrollerini Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı, Most Production tarafından hazırlanan, FOX’un büyük beğeni toplayan dizisi “Çoban Yıldızı”nın kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Sevilen oyuncu Murat Daltaban da Çoban Yıldızı’nın kadrosuna dahil oldu.

muratdaltaban_cobanyildizi.jpg

Murat Daltaban, kimsesiz çocuklar yararına kurulan vakfın sahibi zengin iş adamı  Necmi karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Setteki ilk gününde neşeli ve enerjik tavırları ile dikkat çeken ünlü oyuncu canladıracağı rol ve ilk set günü ile ilgili şunları söyledi:

“Çoban Yıldızı, televizyonun en özenli işlerinden. Hikayesiyle, rejisi ve oyuncularıyla seçkin bir iş. Sette de bunu hissediyorsunuz. Seyirciye yalnızca reyting gözüyle bakmayıp, seyirciye saygılı ve kıymet veren işlerin çok azaldığı bir dönemde çoban yıldızı, setinden başlayan ciddiyetle seyircinin gözünün içine bakıyor adeta. İyi ve verimli vakit geçireceğimi düşünüyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.