“Çocuk Gözüyle Polis” ... KISA FİLM ŞENLİĞİ YAPILDI!

“Çocuk Gözüyle Polis” ... KISA FİLM ŞENLİĞİ YAPILDI!

Güngören İlçe Emniyet Müdürülüğü tarafından Mavi Fikirler Ajansı’nın desteğiyle düzenlenen “Çocuk Gözüyle Polis” konulu Kısa Film Şenliği’nin galası Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Daha önce yapılması planlanan ancak daha sonra 23 Nisan tarihine ertelenen ve Kale Center Outlet AVM ile Mega Tekstil’in sponsorluğunda düzenlenen kısa film şenliğinde ilçedeki pilot okullardan seçilen 7-9 yaş arasındaki yirmi çocuğun senaryosunu yazıp aynı zamanda da gerçek polislerle rol aldıkları filmler şenlikte gösterildi. Yirmi çocuk içinde yer alan ve babası polis olan dört çocuk ise polis çocuğu olarak filmlerinde polise bakışı anlattılar.

Güngören  İlçe Emniyet  Müdürü Ercan Çamırcı’nın ev sahipliğinde, Vizyon Production Atilla Kaplakarslan tarafından organize edilen ve Mert Öğün’ün sunuculuğunu yaptığı gala gecesine Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü üst düzey yitkilileri ve ailelerin yanı sıra genç sanatçı Olcay Bolelli’de katılarak geceye şarkıları ile destek verdi. Düzenlenen gala gecesinde önce en iyi beş filmin ödüllendirileceği açıklanmıştı.

Ancak Güngören  İlçe Emniyet  Müdürü Ercan Çamırcı yirmi filminde birbirinden güzel olduğunu ve çok emek harcandığına dikkat çekerek, filmleri ile şenliği katılan bütün çocukları birinci ilan edip hepsini tek tek ödüllendirdi. Filmlerin sahibi çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, çekilen filmler  55 saniyelik filmler  haline getirilerek Mars Cinema  Group’a ait 22 salondaki reklam kuşaklarında kamu spotu olarak  gösterimleri de yapılacak.

Geceye şarkıları ile renk katan ve polisler için yazdığı özel bir şarkıyı seslendiren genç sanatçı Olcay Bolelli ise çocuklarla birlikte şarkılar söyledi. Bu arada şenlik için özel olarak çekilmiş “Hayat Bayram Olsa” adlı şarkı ve klibinin gösterimi sırasında çocuklar ve Bolelli sahnede şarkıyı seslendirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.