Çocuk İstiyorum... TİYATRO KEYFİ MODA'DA!..

Çocuk İstiyorum... TİYATRO KEYFİ MODA'DA!..

"Çocuk İstiyorum" adlı oyun, bu hafta 15 Kasım Çarşamba 20.30'da ilk kez Moda'da, Duru Tiyatro'da tiyatro severlerle buluşuyor.

Tiyatro Keyfi'nin tiyatro, televizyon, müzik ve sinema dünyasından değerli kişilerin katılımıyla yapılan muhteşem bir gala ile Ekim ayında başlayan kapalı gişe komedisi "Çocuk İstiyorum" bu hafta 15 Kasım Çarşamba 20.30'da ilk kez Moda'da, Duru Tiyatro'da sergileniyor.

Bekir Aksoy'!un yazdığı, Turgay Kantürk'ün yönettiği komedide usta oyuncular Çiçek Dilligil, Bekir Aksoy ve Kemal Başar bir araya geldi. Onlara genç yetenek Defne Bölükbaşıoğlu eşlik ediyor.

Eser 16 ve 17 Kasım saat 20:30'da da Tiyatro Keyfi'nin ana salonu Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de seyircisiyle buluşuyor.

Taşlardan bile özür dileyen, boyunun kısalığından, kilolarından ve saçının azlığından şikayetçi, çok zengin bir adam... Evlenmeyi kafasına koymuş, kurnazlığıyla aman dedirten fettan bir kadın... Uzun boyu, karizması, fit ve sağlıklı görünümüyle popüler olmaya mahkum bir doktor... Zekasına olmasa da güzelliğine oldukça güvenen genç bir kadın... Herkesin hem av, hem avcı olduğu bu ilişkiler yumağında hedefi kim vuracak! Yalanların, evlilik tekliflerinin havada uçuştuğu bu komedi, Tiyatro Keyfi'nin pek çok eseri gibi dünyada ilk kez sergileniy

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.