`Çocuklar Duymasın`... TAŞ FIRIN HALUK İŞİ BIRAKIYOR!

`Çocuklar Duymasın`... TAŞ FIRIN HALUK İŞİ BIRAKIYOR!

Birol Güven`in yapımcılığını yaptığı Çocuklar Duymasın dizisi 29. ve 30. bölümü, 21-22 Ekim akşamı FOX ekranlarında seyiricisiyle buluşacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Çocuklar Duymasın 29.BÖLÜM

Taş Fırın Haluk İşi Bırakıyor!

Pideci dükkanında işlerin kötü gitmesi Haluk'un stresli günler yaşamasına sebep olur. Bunun üzerine herkes Haluk'un moraline yerine getirmeye çalışırken, Taş Fırın Haluk işi bıraktığını açıklar!

Başta Meltem olmak üzere herkes Haluk'u bu kararından geri döndürmeye çalışsa da, Haluk kararından dönecek gibi değildir.

BÖLÜM ÖZETİ

Çocuklar Duymasın 30.BÖLÜM

Meltem, Haluk'a Neden Kızıyor?

Meltem, Haluk'a bir konu hakkında kızgındır ve tavır alır. Haluk ise Meltem'in neye kızdığını bilmiyordur. Taş Fırın Haluk, Meltem'in kendisine neden kızgın olduğunu bulmak için kırk takla atar!

Meltem'in neden kızgın olduğunu bulmak için, çevresindeki insanlardan yardım almaya çalışan Haluk, başarılı olabilecek midir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.