ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ TİYATRO!

ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ TİYATRO!

Sosyal sorumluluk projesi “Hospitadent Çocuk Tiyatrosu”nu izlemeye ünlüler de katıldı. 3 Mart Cumartesi günü Grand Pera’da gerçekleşen ilk oyunu izlemeye gelenler arasında çocukları ile birlikte Deniz Akkaya, Ivana Sert ve Özlem Yıldız yer aldı.

Hospitadent Diş Hastaneleri’nin çocuklara ağız ve diş sağlığının önemini hem eğlenerek hem de öğreterek anlatmak amacıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi “Hospitadent Çocuk Tiyatrosu”nu izlemeye ünlüler de katıldı.

3 Mart Cumartesi günü Grand Pera’da gerçekleşen ilk oyunu izlemeye gelenler arasında çocukları ile birlikte Deniz Akkaya, Ivana Sert ve Özlem Yıldız yer aldı.

Kerem Alışık’ın süpervizörlüğünü yaptığı, Yalvaç Ural’ın yazdığı ve Yiğit Pakmen’in yönettiği “Süper Hospi Mikroplara Karşı” adlı tiyatro oyununu sergileyen Hospitadent Çocuk Tiyatrosu perdelerini açtı.

Ağız ve diş sağlığı konusunda çocukları bilgilendirmeyi hedefleyen Hospitadent Çocuk Tiyatrosu’nun ilk oyunu, 3 Mart 2018 Cumartesi günü Deniz Akkaya, Ivana Sert ve Özlem Yıldız’ın yanı sıra Hospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Recep Eşkar’ın katılımıyla Grand Pera Taksim’de sahne aldı.

 

45 dakika süren oyunun öncesinde Sadri Alışık Kültür Merkezi tarafından Hospitadent’e sanata katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketi, Hospitadent adına Dt. Recep Eşkar aldı.

 

Hospitadent, Grand Pera’da Çocukları Diş Tiyatrosuyla Buluşturdu

Ağız ve diş sağlığı bakımının öğretilmesini amaç edinen Hospitadent Diş Hastaneleri, “Hospitadent Çocuk Tiyatrosu” sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

Sadri Alışık Kültür Merkezi işbirliğiyle gerçekleşen Hospitadent Çocuk Tiyatrosu, “Süper Hospi Mikroplara Karşı” adlı tiyatro oyununu ücretsiz olarak çocuklarla buluşturuyor.

 

Gelecek nesillere ağız ve diş sağlığı bilinci kazandırmak isteyen Hospitadent Çocuk Tiyatrosu, 4 Mart Pazar günü saat 11:00’de Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde, minik seyircilerin karşısında olacak.

 

KÜNYE

Yazan: Yalvaç Ural

Süpervizör: Kerem Alışık

Yönetmen: Yiğit Pakmen

Müzik: Fırat Yükselir

Kostüm: Funda Sarı

Dekor: Dilek Kaplan

Koreografi: Nur Birol

 

Tiyatro Yer ve Tarihleri:

4 Mart Pazar Saat 11:00 Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi

10 Mart Cumartesi Saat 13:00 Nurettin Topçu Kültür Merkezi

17 Mart Cumartesi Saat 13:00 Nurettin Topçu Kültür Merkezi

24 Mart Cumartesi Saat 14:30 Hasan Nail Canat Bilgi Evi ve Kültür Merkezi

31 Mart Cumartesi Saat 12:00 GrandPera Tiyatro Sahnesi

21 Nisan Cumartesi Saat 12:00 Halis Kurtça Kültür Merkezi

22 Nisan 2018 Pazar Saat 12:30 Cemal Süreyya Sergi Ve Etkinlik Merkezi

22 Nisan 2018 Pazar Saat 14:30 Cemal Süreyya Sergi Ve Etkinlik Merkezi

29 Nisan Cumartesi Saat 12:00 Caddebostan Kültür Merkezi

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.