Çok Güzel Hareketler 2...SEZON FİNALİ!

Çok Güzel Hareketler 2...SEZON FİNALİ!

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2” sezon finali bölümü ile ekrana geliyor.

Bu haftanın skeçleri;

Bu haftanın ilk skeci,  fenomen olan skeçlerin devam hikayeleri. Yer Yatağı ve Kadınlar Susarak Gider skeçlerinin üçüncü bölümlerini kahkahalarla izleyeceksiniz.

Parkta buluşan anneler, çocukları oyun oynarken sohbet eder. Çocukların da kendi aralarında kurdukları bir dil vardır ama anneler bunu kesinlikle çözemez.

Ezik Müzikali skecinin devam hikayesi de bu hafta ekrana geliyor. Öğrenciler kampa gider, Serkan ve Ayşe ormanda kaybolur.

Pelin çıkagelir olaylar karışır. Gelinler kaynanaları ile beraber yemek yarışmasına katılır.

Kaynanaların diyalogları ve gelinlerin yemek yapma çabası değme yemek yarışmalarına taş çıkartır. Mahalle Katkısı skecinde mahallenin delikanlıları yine iş başındadır.

Peki sadece delikanlılar mı? Tabii ki cam muhtarı teyzeler olmadan olmaz. Ve haftanın son skeci, seyirciyi kahkahalara boğan fenomen skeç Açın Kapıyı!

Baba Necdet bu sefer evdedir. Ama evde olduğunun farkında değildir. Nurgül ve çocukların iş birliği ile Necdet’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Çok Güzel Hareketler 2’nin sezon finali bölümüne Babalar Günü için hazırlanmış olan “Açın Kapıyı” skeçi damga vuracak.

Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncularından Gürhan Altundaşar’ın canlandırdığı Necdet karakterinin “Açın Kapıyı”  esprisi kısa zamanda herkesin beğenisini kazanmıştı.

Bu kez de Babalar Günü için hazırlanmış olan skeç izleyicileri kahkahaya boğarken aynı zamanda duygulandıracak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.