Çok Güzel Hareketler 2... SOSYAL MEDYA FENOMENİ MENEMENCİYE GİDER!

Çok Güzel Hareketler 2... SOSYAL MEDYA FENOMENİ MENEMENCİYE GİDER!

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2” yeni bölümü ile 2 Haziran Pazar günü saat 20.00'de ekrana geliyor.

Bu haftanın skeçleri;

Müzeyyen’in Gültekin’e olan büyük aşkı karşılıksızdır. Gültekin kaçar Müzeyyen kovalar!

Şivesiz köy delikanlısı, şehirli genç adam, şehirli gence aşık köylü kızı, güzel esas kız ve köy halkı. Bir köy macerası Çgh yorumuyla ekranda.

Tatilin tadını doyasıya çıkarmak isteyen baba, bir aktiviteden diğerine koşup dururken hesaba katmadığı birileri vardır!

Telefonsuz ve internetsiz kalan Mutfak Altyapı ekibi seyirciyi bu hafta taş devrine götürecek.

Emekli Alpay amca, emekli olmanın gerektirdiği her şeyi yapmaktadır. Hem de fazlasıyla!

Sosyal medya fenomenlerinden Metin, menemenciye gider. Metin gelene kadar sinek avlayan mekanın fenomene dönüşme hikayesine çok güleceksiniz.

Hip hop’cu gençler Selim ve Zülfiye çöpçatanlık peşindedir. Anneanne ve dedeleri için kolları sıvayan gençlerin niyeti anlaşılınca devreye rap girer, kahkahalar havada uçuşur.

Çocukları oyun oynarken küsen aile fertlerinin, onları barıştırmak isterken büyüyen olaylar silsilesini kahkahalarla izleyeceksiniz.

Haftanın son skeci bir devam skeci olan Her İşimiz Ofsayt - Ayak Açma! Serinin üçüncü skecinde yeni evlenen çiftimizin evinde keyifli bir yemek için buluşan ailelerin birbirine laf atma ziyafetini izlemeye doyamayacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.