“Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu...DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ VE “EVDE KAL” MESAJLARI!

“Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu...DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ VE “EVDE KAL” MESAJLARI!

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nun kapalı gişe sahnelenen “Amadeus”, “Esaretin Bedeli”, “Dali’nin Kadınları” ve “Kader Apartmanı No 3” oyuncuları, “Evde kalın” uyarısıyla birlikte 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı.

Kerem Alışık, “Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu 25 yıldır ilk defa tiyatro perdesini açamadı.”

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmeni ve “Esaretin Bedeli” oyuncuları Kerem Alışık, İştar Gökseven, “Amadeus” oyuncuları Selçuk Yöntem, Özlem Öçalmaz, “Dali’nin Kadınları” oyuncuları Hatice Aslan, Hande Soral, Devrim Nas, Gülin İyigün, “Kader Apartmanı No 3” oyuncuları Deniz Uğur ve Yiğit Pakmen, Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutlarken, “evde kal” mesajı da verdi.

Kerem Alışık, “Bizim için tiyatro ile aşkın tarifi aynıdır. Çünkü tiyatro sadece sahne perdesini açmaz. Kalp perdesini de açar.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu 25 yıldır ilk defa tiyatro perdesini açamadı. Evde kalın.Evde kalın ki, sağlıklı kalın. Ama hep tiyatroyla kalın.”

Selçuk Yöntem, “Bugün Dünya Tiyatrolar Günü. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu olarak hepinizin Dünya Tiyatro Günü’nü kutluyoruz. Lütfen evde kalın.”

Deniz Uğur, “Hepinizin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyoruz.Hem sizlerin, hem de kendi sağlığımızı korumak adına, bir süreliğine sizlerden ayrı kalmak durumunda kaldık. Bir kez daha tekrarlıyoruz, evde kal.”

Hatice Aslan, “27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nünüzü kutluyorum.İnanıyoruz ki bu süreç bitecek ve biz tekrar birlikte olucaz.”

Devrim Nas, “Tiyatronun ışığında ve birleştiriciliğinde bir araya gelene kadar sağlıkla kalın, evinizde kalın.”

Özlem Öçalmaz, “27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nünüzü en içten dileklerimle kutluyorum.Seyirciyle aynı havayı solumadan tiyatro olmaz.”

Hande Soral, “27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyoruz. Bu süreçte herkesin sağlığı için evde kal.”

İştar Gökseven, “27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutlarız. Ülkemiz ve dünya önemli bir sınavdan geçiyor. Bu sınavdan kalma, evde kal.”

Gülin İyigün, “Kendini korumak, etrafındakileri korumak ve hepimizi korumak için lütfen evde kal.”

Yiğit Pakmen, “Evde kal, sağlıkla kal.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.