Corci... KADINA ŞİDDETE 'MAKYAJ' İLE DİKKAT ÇEKTİ!

Corci... KADINA ŞİDDETE 'MAKYAJ' İLE DİKKAT ÇEKTİ!

Dünya kadınlar gününde, kadına şiddete dikkat çeken Corci, güzellik bakım fuarında yaptığı plastik makyajla, kadınların güzelliğinin şiddetle nasıl gölgelendiğini gözler önüne serdi.

Her meslekten, her yaştan, her gelir düzeyinde olan kadının şiddete uğradığını söyleyen Corci, yaptığı plastik makyajla güzel bir kadının şiddete uğradığında nasıl göründüğünü gösterdi.

Makyaja adanmış elli yıllık tecrübesini eğitimler vererek gençlere aktaran Corci, makyajın sırlarını Güzellik & Bakım Fuarında gençlerle paylaştı.

corci_kadinasiddetmakyaji1.jpg

Bu yıl otuzuncu kez sektörü buluşturan Güzellik & Bakım fuarı açıldı. Beşyüzyirmi markanın katılımıyla gerçekleşen fuar, ikinci gününde on bine yakın ziyaretçiyi ağırladı. Fuarda, özellikle yeni nesil kozmetikler, medikal estetik uygulamaları, yeni teknolojiler, ürün, yöntem ve hizmetler sergileniyor.

Bohem makyaj yarışması, saç ve plastik makyaj show gibi birbirinden renkli etkinliklerin yanı sıra, değerli uzmanlar fuarda konuşmacı olarak yer alıyor.

Estetik dermatoloji ürün, kozmetik, makyaj ürün ve ekipmanları, profesyonel tırnak ekipmanları, el – ayak bakımı, spa – wellness, fitness ürün ve ekipmanları, paketleme teknolojileri, saç & bakım ekipmanları kategorilerinde ürünler sergileniyor.

Otuzuncu kez kapılarını ziyaretçilerine açan fuar, TG Expo tarafından düzenleniyor ve 10 Mart Pazar gününe kadar gezilebilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.