Coşkun Sabah... "EŞİM İLE AYRILDIK AMA AYNI EVDE OTURUYORUZ"!..

Coşkun Sabah... "EŞİM İLE AYRILDIK AMA AYNI EVDE OTURUYORUZ"!..

Bahçelievler'de bulunan bir AVM’nin çadırında düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında Coşkun Sabah sevenleriyle bıuluştu.

İstanbul ve civar illerden bini aşkın kişi Coşkun Sabah’ı dinlemek için saatler öncesinden Metroport AVM’ye akın etti. Dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren Sabah, programı sırasında seyirci ile sohbet etti.

Çoşkun Sabah “20 yaşında benim gibi ud çalan biri müzik dünyasına gelene kadar sahnedeyim, hedefim 100 yaşında da sahneye çıkmak” dedi.

Coşkun Sabah ayrıca “Başka Kayahan geldi mi dünyaya 23-24 yaşında bu kadar güzel şarkılar yapan bir isimle tanıştınız mı, bir Ferdi Özbeğen daha geldi mi, şimdi haziran şarkıları moda onlar da Eylül gelince unutuluyor, biz çok az kişi kaldık, bize iyi bakın” diyerek izleyici ile dertleşti.

Coşkun Sabah özel hayatıyla ilgili de konuştu “Eşimle ayrıldık ama aynı evde yaşıyoruz, yazın tatil planı bile olabilir”…

Coşkun Sabah dillerden düşmeyen şarkılarını iki saat boyunca hayranlarıyla birlikte söyledi. Binden fazla seyirci ile konser alanı doldu taştı.

Sanatçı en sevilen şarkılarından biri olan “Anılar” ile konseri bitirdikten sonra özel hayatı ilgili de kısa bir açıklama yaptı.

Sabah, “Eşimle ayrıldık ancak saygıyı hiçbir zaman yitirmedik. Birkaç gün önce dostlarımızla beraber yemek yedik, şu an aynı evde yaşıyoruz, hatta bu yaz beraber tatil planı da yapabiliriz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.