Coşkun Sabah… KALAMIŞ’TA YAKAMOZLU AŞK ŞARKILARI!

Coşkun Sabah… KALAMIŞ’TA YAKAMOZLU AŞK ŞARKILARI!

İstanbul gecelerinin vazgeçilmez adı ‘’Kalamış’ın İncisi, BVS Grubun yeni gözbebeği Paysage Restaurant bu hafta sonu altın şarkıların altın bestecisi usta yorumcu Coşkun Sabah’ı ağırladı.

Uduyla özleşen hit olmuş eserleriyle kendine has ‘’Coşkun Sabah Tarzı ‘’ile tüm Türkiye’nin gönlünde yer edinen sanatçı, seslendirdiği eserlerin yanında sahne performansı ile de büyük beğeni topladı.

 Salonu dolduran çok sayıda konuk, Coşkun Sabah’ın söylediği parçalar ile doyumsuz bir gece geçirirken,  ünlü sanatçının sihirli parmaklarından dökülen taksimlere kulak kabartmaktan kendilerini alamadılar.

Dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren Coşkun Sabah ;

- ‘’Avrupa Yakası’nın Günay’ı varsa Anadolu Yakasının da  Kalamış Paysage Restaurant’ı var…’’diyerek mavinin yakamozla birleştiği gecede romantik saatler yaşattı.

Herkesin dilinden düşmeyen ; “İşte Bu Bizim Hikayemiz”, “Bir Gülü Sevdim”, “Anılar”, “Baharı Bekleyen Kumrular Gibi”, “Aşığım Sana”, “Beni Unutma”  gibi  nostaljik şarkıların büyüsü , dinleyicileriyle ölümsüzleşti.

 Gecenin finalinde teşekkür eden Coşkun Sabah’a konuklar;

 ‘’-Bitmeyen bir tutkusunuz Coşkun Bey’’ diyerek,    Kalamış Paysage Restaurant’ın benzersiz manzarası eşliğinde,  fotoğraf çektirmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar…

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.