Coşkun Sabah... MÜZİĞE DOYURDU!

Coşkun Sabah... MÜZİĞE DOYURDU!

BVS Group`a ait NossaCosta`da sahne alan Türk Müziğinin ünlü isimlerinden Coşkun Sabah kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Önceki gece BVS Group?a ait Ataköy Marinada bulunan üç tarafı denizle çevrili NossaCosta?da sahne alan Türk Müziğinin ünlü isimlerinden Coşkun Sabah kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

?Hatıram Olsun?, ?Anılar?, ?Aşığım Sana?, ?Aşk Kitabı?, ?Baharı Bekleyen Kumrular Gibi?, ?Sen Bambaşkasın?, ? ?İşte Bizim Hikayemiz? adlı şarkıları Türk Müziğinde ün yapmış şarkılarını kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuk için seslendiren Sabah, gece boyunca kah hüzünlendirdi kah eğlendirdi.

Sahnede sık sık konukları ile sohbet eden Coşkun Sabah; '?Soyadım Sabah olabilir ama akşamlar daha yeni oluyor,bu gece müziğe doyacağız!?? diyerek yaklaşık 2 buçuk saat NossaCosta sahnesinde şarkılarını seslendirdi.

'?Yeni yıl hepimiz için umarım güzel olur.. Aşk,huzur ve barış getirsin.. Bu sene yaşadığımız tüm kötü günleri unutturacak güzellikte olsun!?? diyerek konuklarının yeni yılını kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.