Cristiano Ronaldo... EŞCİNSELLİK İDDİALARI, KAFALARI BULANDIRDI !..

Cristiano Ronaldo... EŞCİNSELLİK İDDİALARI, KAFALARI BULANDIRDI !..

İngiliz medyası Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'nun eşcinsel ilişki yaşadığı iddiasında bulundu.

Real Madrid ve Portekiz'in düncaya ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun ve Daily Star aynı anda Cristiano Ronaldo haberi geçti.
Haberlerde, Portekizli süperstarın Fas asıllı Hollanda vatandaşı kickboksçu Badr Hari ile eşcinsel ilişki yaşadığı ileri sürülüyor.
 
İngiliz basınının iddiasına göre futbol efsanesi Cristiano Ronaldo, Fas asıllı Hollandalı Badr Hari ile birlikte.
Çıkan haberlere göre Portekizli futbolcu, sürekli özel jetiyle Kuzey Afrika'ya uçup zamanının çoğunu Kickboksçu Badr Hari ile geçiyor. Bu iddia, aynı zamanda iki ünlü sporcunun aynı zamanda çok iyi yakın arkadaş olabileceğine de işaret ediyor.
 
30 yaşındaki kickboksçunun uzun süredir Ronaldo ile çok iyi arkadaş olduğu biliniyor ancak ikilinin, ilk kez arkadaşlıktan öte bir ilişki yaşadığı ima edildi.
 
Öte yandan bu uzak mesafe ilişkisinin ciddiyeti, Real Madrid teknik heyetini takımdaki "performansını kötü etkileyeceği" düşüncesiyle endişelendiriyor.
 
Ronaldo'nun haftada 3-4 kere Fas'ı ziyaret ettiğini belirten Fransız spiker Daniel Riolo bu fotoğrafı ''Ronaldo, Badr ile özel anının tadını çıkarıyor" şeklinde yorumladı.
 
3 Ballon d'Or sahibi yıldız futbolcu, son zamanlarda instagram hesabına Badr ile birçok resim koydu. Ronaldo'yla kol kola mutluluk pozu veren Faslı Kikboksçu resmin altına "Yeni evliler, her zaman yanında olacağım kardeşim" yazmayı ihmal etmedi.
 
Ronaldo, başarılı kariyeri boyunca eşcinsellik iddialarıyla karşılaştı ancak bu iddialar hiçbir zaman kanıtlanamadı.
 
Portekizli, son ilişkisi Rus model Irina Shayk'tan geçtiğimiz sene ayrılmıştı. Ayrılıktan sonra ünlü futbolcunun adı Shayk gibi model olan Alessia Tedeschi ve Maja Darving ile anılmıştı.
 
Aynı zamanda Ronaldo'nun hiçbir partnerinin yıldızın seksüel tercihleri hakkında bir açıklama yapmadığını da unutmamak gerekir. (Fanatik)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.