Cristiano Ronaldo... HANGİ ALANDA REKOR KIRDI?

Cristiano Ronaldo... HANGİ ALANDA REKOR KIRDI?

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, rekor kırdı. Ünlü futbolcu, Instagram'da 400 milyon takipçiyi geçen ilk kişi oldu.

Portekizli milli futbolcu Cristiano Ronaldo, sahadaki başarılarının yanı sıra sosyal medyada hesabından yayınladığı karelerle de dikkat çekiyor.

Instagram hesabından sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Ronaldo, 400 milyon takipçi sayısını geçen ilk kişi olarak rekor kırdı. Portekizli futbolcu için hayranları tarafından 'Instagram'ın kralı' denilmeye başlandı.

Bugüne dek 3242 gönderi yayınlayan ve her birine ortalama 10 milyon beğeni alan yıldız futbolcu, sadece 500 kişiyi takip ediyor.

HAYRANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

5 Şubat'ta 37. yaşına giren ve kutlamayı Instagram'dan paylaşan Cristiano Ronaldo, hayranlarına iyi dilekleri için teşekkür etti.

İKİZ BEBEK BEKLİYORLAR

Üçü taşıyıcı anneden, biri de sevgilisi Georgina Rodriguez'den olmak üzere dört çocuğu olan Ronaldo, bugünlerde yeniden babalığa hazırlanıyor. Çift, ikiz bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor.

Instagram’ın en çok takipçi sayısına sahip ikinci ünlüsü ise Kylie Jenner. 5 gün önce ikinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Jenner'ın 309 milyon takipçisi var.

Üçüncü sırada ise futbolcu Lionel Messi yer alıyor. Paris Saint-Germain'de forma giyen futbolcunun 306 milyon takipçisi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.