Çukur...“ÇUKUR’U ALAMAYACAKSANIZ GİRMEYİN!”

Çukur...“ÇUKUR’U ALAMAYACAKSANIZ GİRMEYİN!”

Geçtiğimiz sezonun iddialı dizilerinden, Ay Yapım imzalı Çukur, 10 Aralık Pazartesi saat 20.00'de 46. bölümü ile Show TV ekranlarında...

Çukur’un 46. bölümünde;

Çukur’un çocuklarının Karakuzuların elinde olması Yamaç ve Cumali’yi çılgına çevirecek.

İkili, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaşacaklar.

Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek.

Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat gerecek.

Bu sırada Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak. Yamaç, Sena’ya kendini “Fikret” olarak tanıtan bu komşudan şüphelenirken, Çeto ve Mahsun’la ilgili Ersoy’dan istihbarat alacak.

Çeto için çalışanın kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek Cumali ise hedefine her geçen saniye daha da yaklaşacak.

“ÇUKUR”DA HALİS KARATAŞ SÜRPRİZİ!

Diziye konuk olan Halis Karataş “Şampiyon” filmini Cumali Koçovalı ile birlikte izledi.

Ay Yapım ve Med Yapım’ın ortaklığında çekilen 7 Aralık Cuma günü vizyona giren yılın filmi “Şampiyon”un gerçek kahramanı Halis Karataş fenomen dizi Çukur’a konuk oldu.

Dizinin daha önceki bölümlerinde Cumali Koçovalı’nın hem Halis Karataş hem de efsane yarış atı Bold Pilot hayranı olduğunu öğrenmiştik.

10 Aralık Pazartesi akşamı Çukur’un yayınlanacak yeni bölümünde Cumali Koçovalı ile Halis Karataş’ın yolu sürpriz bir şekilde kesişecek.  Cumali Koçovalı, “Şampiyon” filmini rekortmen jokey Halis Karataş ile birlikte izleyecek.

 Halis Karataş ve eşi Begüm Atman’ın ölümsüz aşk hikayesini anlatan “Şampiyon” Cumali Koçovalı ve Yıldız’ı derinden etkileyecek.

İlk kez bir dizi için kamera karşısına geçen  Halis Karataş ekiple hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Efsaneleşmiş bir aşkın ve başarının gerçek hikayesini konu alan “Şampiyon”, dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla sinemalarda.

cukur_haliskarats.jpg

İKİSİ BİR YOLA ÇIKTILAR, KİMSENİN HESAP EDEMEDİĞİ ŞEYLER OLDU!

Şampiyon yarış atı Bold Pilot, jokeyi Halis Karataş, sahibi Özdemir Atman ve Bold Pilot’ın en sevdiği insan Begüm Atman’ın gerçek yaşamından yola çıkılarak yazılmış sevgi, umut ve yaşam dolu bir hikaye “Şampiyon”.

Sivas’ın köyünden, İstanbul’a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş’ın bu hayalini gerçekleştirme serüveni, Bold Pilot’la tanışmasıyla başlar.

Ama bu yolculuğun sonunda ortaya çıkan tablo, Halis’in beklentisinin çok üstündedir: ikisi de efsane olmuşlardır.

Yola, ikisinin de çok sevdiği birini, Begüm’ü, hayata bağlamak amacıyla çıkarlar; ama beklemedikleri bir şey olur:

Koca bir topluma umut olurlar. 1990’ların ortaları. Türkiye’nin siyasal kararsızlık, enflasyon ve umutsuzlukla bunaldığı yıllar.

Umutların neredeyse tükendiği o yıllarda halk katıldığı tüm yarışları en sondan gelerek kazanmayı başaran bu ata ve jokeyine yürekten bağlanır.

Çünkü o insanlar kendilerini yarışın son metrelerinde bu ikilinin bulunduğu yerde hissederler: En geride. Ama bu kazanmayacakları anlamına gelmez.

Çünkü yarış bitiş çizgisinde bitmektedir ve o çizgiyi ilk geçen Bold Pilot ve üstündeki Halis Karataş’tır.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.