CUMHURİYET VE KADIN GECESİ!

CUMHURİYET VE KADIN GECESİ!

Rumeli Yönetici ve İş Adamları Derneği (RUYİAD) ve Rumeli Eğitim Vakfı (REV) Yönetim Kurulu Başkanı Ayla Erdim’in himayelerinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda “Cumhuriyet ve Kadın” adlı özel bir gece düzenlendi.

İstanbul Devlet Opera Sanatçısı ve seslendirme oyuncusu Özlem Abacı ve Rumeli TV Ortak Yapımı olan “Cumhuriyet Belgeseli”nin de sunulduğu bu kutlama gecesine Bakırköy Belediyesi Başkan Yardımcısı ve RUYİAD Geçmiş Dönem Başkanı Cavit Ganiç, İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, ÜNSPED Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Semra Demirer, CHP İl Başkan Yardımcısı Şemside Yener ve İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Nihal Bolkol’un katıldı.

cumhuriyetkadinlari-1.jpg

Gecede ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası Quartet konseri izleyiciyle buluştu.

Podyumda Cumhuriyet rüzgârı

Gecenin finalinde başarılı koreograf Banu Noyan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına girilirken çok özel bir defileye imza attı.

cumhuriyetkadinlari-2.jpg

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinin geçmişten bugüne Anadolu'daki kadınların giydiği kıyafetlerden esinlenilerek hazırladığı 40 parçalık çok özel koleksiyon, Gizem Özdilli, Sevcihan Tunca, Dilara Kırmız, Banu Miray Noyan, Elmas Yılmaz, Çağla Çakın, Serhat Kaynarpınar, Kutluhan Özer, Tolga Özdil, Begüm Dökel ve Çiğdem Özkan gibi ünlü mankenlerle podyumda sergilendi.

Başarılı sanatçı Çiğdem Tunç’un sunduğu bu çok özel defilede, el işlemesi ve iğne oyası 40 farklı kıyafetin yanı sıra özel tasarım aksesuarlar ve ayakkabılar da yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.