Cüneyt Şentürk...İLK FİLMİNİ MAKEDONYA'DA ÇEKTİ!

Cüneyt Şentürk...İLK FİLMİNİ MAKEDONYA'DA ÇEKTİ!

Balkanlar’ın Ünlü sanatçısı Cüneyt Şentürk, Kendi kurduğu EGC Prodüksiyon Film yapım”ile ilk filmini Balkanlar’ın şahı Makedonya’da gerçekleştirdi..

Geçtiğimiz hafta 13 Ocakta muhteşem bir ekip ile Türkiye’den Gostivar'a gelen genç başarılı sanatçı senarist olan eşi Banu Şentürk’ün yazdığı  “Balkanlarda Ayak Sesleri” filminin çekimlerine başladı.

Yapımcı Cüneyt Şentürk ve başarılı yönetmen Ercüment Çavluer ile Yeni Balkan’a verdiği özel röportajda  film hakkında kısa bilgiler verdi.

Türkiye'de Balkanlar’ın en çok tercih edilen sevilen sesi Rumeli sanatçısı Cüneyt Şentürk ismini bu sefer de Eşi Banu Şentürk’ün kalemiyle yazdığı senaryoyu sinemaya taşımaya karar verdi.

Cüneyt Şentürk; Yugoslavya İç Savaşı sonrası Makedonya’da  yaşanan travmalara ve masum insanların hayat hikâyeleri üzerinden anlatan “Balkanlarda Ayak Sesleri”; Yugoslav halkının savaş zamanında içinde bulunduğu ruhsal durumu tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.

Cüneyt Şentürk; Yugoslavya'nın başlattığı iç savaşın Makedonya’daki etkilerine değinen bir senaryo yazdık;

Bu filmde de savaşın ve nefretin insan hayatına acımasızca yansımalarına tanık olacağız.

Bu senaryo o dönemin yaşanmışlıklarından yazılmıştır, gerçektir ve biz ekip olarak başarılı bir film çekimi tamamladık.

İstanbul'dan bizimle birlikte bu projede yer alan sizlerinde yakından tanıdığı usta oyuncu Selahattin Taşdöğen filmimizin ana karakteri olmaktadır..

”Balkanlarda Ayak Sesleri” sinema filminin başarılı yönetmeni Ercüment Çavluer; film çekimlerinin çok keyifli geçtiğini ve bir aylık montajın ardından filmin seyirci ile buluşacağını ve çok beğenilecegini söyledi.

Balkanlarda ve Türkiye’nin bir çok ilinde gala yapacaklarını belirten Yapımcı Cüneyt Şentürk, festivallere katılarak ödül almak istediklerini belirtti.

Filmin yönetmenliğini Ercüment Çavluer, senaristliğini ise Banu Şentürk yaparken,Türkiye’den usta isim Selahattin Taşdöğen yer alırken, Filmin bir diğer ismi Makedonya’dan oyuncu İsmail Ömer olduğunu belirtti. 

Filmin diğer castının çok başarılı oyunculardan oluştuğunu ve sorunsuz keyifli bir çalışma ile çekimlerini tamamladıklarını belirtip tüm ekibine teşekkürlerini iletti..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.