Damat Bayıldı...BÜYÜK UMUTLARLA BAŞLAMIŞTI!

Damat Bayıldı...BÜYÜK UMUTLARLA BAŞLAMIŞTI!

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz'deki yerini Seda Sayan'a kaptıran Onur Büyüktopçu'nun, Show TV'deki Damat Bayıldı programı hakkında kısa bir süre süre sonra final kararı verilmesi bekleniyor

Show TV'nin büyük umutlarla geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlattığı Damat Bayıldı programı, kanalı adeta şoka uğrattı.

Sevilen ekran yüzü Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu üstlendiği program, reytinglerde adeta çakıldı.

26 Ağustos'ta yayın hayatına başlayan Damat Bayıldı'nın ilk üç hafta aldığı reyting sonuçları, Show TV'yi tatmin etmedi. İlk iki bölümde 1 reyting almayı başarabilen program, 3. bölümün ardından düşüşe geçti.
 
İlk 60'a bile giremiyor 
Damat Bayıldı son on bölümde ortalama 0.5 reyting alırken sıralamada ilk 60'ı bile artık göremiyor. Bu sonuçlara göre kanalın bu programa daha fazla zaman ayırması beklenmiyor.
 
En az 1 reyting alması bekleniyor
 
 Damat Bayıldı  programının yayına devam edebilmesi için en az 1 reyting alabilmesi lazım. Aksi takdirde Show TV Damat Bayıldı’yı çok fazla yayında tutmayacak.
 
Show TV şimdilik bekliyor
 
Kanal, bir kaç hafta daha Damat Bayıldı’nın reytinglerini takip edecek; programın reytingleri yükselmezse Damat Bayıldı’nın yerine Show TV yeni bir program hazırlayacak.
 
Ocak gelmeden final yapabilir
Eğer Damat Bayıldı programı beklendiği gibi 1 ve 1.5 gibi reytingler alamazsa ocak 2020’yi görmeden final yaparak ekranlara veda edecektir.
 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.