Danla Biliç...ÖPÜŞTÜĞÜ KADIN ALEYNA TİLKİ Mİ?

Danla Biliç...ÖPÜŞTÜĞÜ KADIN ALEYNA TİLKİ Mİ?

YouTube kanalı üzerinden yayınladığı makyaj videolarıyla kısa sürede tanınan ve şimdilerde Instagram'da 4 milyon takipçisi olan Danla Bilic'in bir kadını dudaktan öptüğü anların görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu.ÖPÜŞME GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI.

Sosyal medyada bir kullanıcı Danla Biliç'in öpüştüğü kişinin Aleyna Tilki olduğunu yazınca herkes ünlü ikilinin adını aratmaya başladı.

Hesap daha sonra yaptığı açıklamada "Aleyna Tilki onu karalamaya çalışan ahlaksız insanlar hakkında dava açmış. O videodaki Aleyna değil ikisi kadar benzeyen başka biriymiş. Fotoğrafları yayınlamıyorum" dedi.

YouTube kanalı üzerinden yayınladığı makyaj videolarıyla kısa sürede tanınan ve şimdilerde Instagram'da 4 milyon takipçisi olan Danla Bilic'in bir kadını dudaktan öptüğü anların görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu.

ÖPÜŞME GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Yaptığı her açıklama ve paylaşımı haber olan Danla Bilic, Twitter'da gündem oldu. Danla Bilic'in yıllar önce çekildiği düşünülen öpüşme görüntüleri ortaya çıktı. Bilic, Twitter'da paylaşılan fotoğraflarda canlı yayın yaptığı esnada yanında oturan kadını dudağından öpüyor.

"MAGAZİNLE UYANDIM"

Bilic, Twitter'da trend olan görüntülerin ardından Instagram hesabının hikaye kısmından bir Muhteşem Yüzyıl dizisindeki bir repliğin videosunu paylaşarak "Magazinle uyandım" notunu düştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.