DasDas... 27 MART DÜNYA TİYATRO GÜNÜ’NDE OKUMA TİYATROSU!

DasDas... 27 MART DÜNYA TİYATRO GÜNÜ’NDE OKUMA TİYATROSU!

Bu yıl 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde DasDas oyuncuları ve DasDas Akademi’nin öğrencileri bir araya gelerek aynı masa etrafında buluşacak.

DasDas’ın sevilen oyuncuları ve oyuncu adayları usta tiyatro yazarı Haldun Taner’in ‘Sersem Kocanın Kurnaz Karısı’ oyununu okuyarak 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü kutlayacak. 

DasDas oyuncuları ile DasDas Akademi’nin yetenekli oyuncu adayları bu sene 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde tiyatroseverlerle buluşturacakları okuma tiyatrosu için bir araya geldiler.

Haldun Taner’in ünlü eseri ‘Sersem Kocanın Kurnaz Karısı’ oyununu okuyan oyuncular Ceren Boz, Evren Bingöl, Mert Fırat, Özgün Aydın, Pervin Bağdat, Sabahattin Yakut, Selen Uçer ve Volkan Yosunlu’ya Erdi Güçlü, Hande ÖzkurtKadir Burak Baydar, Onur Tanyeri ve Sinan Gülşen eşlik ediyor.

Oyun, Türkiye Tiyatrosu’nun tarihini özetler nitelikte olup bir tiyatronun ayakta kalabilmek için verdiği mücadeleyi gözler önüne sererken 27 Mart Tiyatro Günü’nü de daha anlamlı kılacak.

Haldun Taner imzalı, Özgün Aydın’ın dramaturjisini üstlendiği ‘Sersem Kocanın Kurnaz Karısı’ okuma tiyatrosu 27 Mart günü DasDas’ın YouTube kanalından tüm tiyatroseverler tarafından izlenebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.