David Beckham... OĞLU'NA SERVET DEĞERİNDE DÜĞÜN HEDİYESİ!..

David Beckham... OĞLU'NA SERVET DEĞERİNDE DÜĞÜN HEDİYESİ!..

David Beckham-Victoria Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham, geçtiğimiz ay oyuncu Nicola Anne Peltz ile evlenmişti. Nikah sonrası eşinin soyadı 'Peltz'i kullanmaya başlayan Beckham, Los Angeles sokaklarında babasının kendisine düğün hediyesi olarak aldığı otomobiliyle gezerken görüntülendi.

İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında yer alan Victoria Beckham-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham (23), 2020'nin temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. İkili, geçtiğimiz nisan ayında Miami'de nikah masasına oturmuştu.

David Beckham'dan Brooklyn Beckham'a 500 bin dolarlık hediye

Çift, evlendikten sonra ünlü oyuncunun babası Nelson Peltz'in, Los Angeles'taki 11 milyon dolarlık malikanesinde yaşamaya başlamıştı.

Nicola Anne Peltz ile mutlu birlikteliği süren Brooklyn Beckham, Los Angeles sokaklarında babası David Beckham'ın kendisine düğün hediyesi olarak aldığı elektrikli klasik otomobiliyle gezerken objektiflere yansıdı.

Eski futbolcunun, oğluna aldığı araba ABD satış fiyatı 500 bin dolar (Yaklaşık 7 milyon 900 bin TL). Yanında eşi olmadan gezintiye çıkan Beckham'ın, yüksek sesle müzik dinlemesi ise dikkat çekti.

MİLYONLUK MALİKANEDE NİKAH TÖRENİ

Öte yandan çiftin düğünü, gelinin ailesinin değerinin 76 milyon sterlin olduğu konuşulan Florida, Palm Springs'te bulunan malikanede yapılmıştı. Törenin maliyetinin 3 milyon sterlin civarında olduğu da ortaya atılan iddialar arasındaydı.

İkilinin, nikah töreninin yayın haklarını Vogue Dergisi'ne sattığını bu yüzden de konukların sosyal medya paylaşımı yapmaması için sıkı önlemler alındığı da belirtilmişti.

David Beckham'dan Brooklyn Beckham'a 500 bin dolarlık hediye

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.