Davut Güloğlu'dan selülite reçete? BACAKLARA LAHANA SUYU SÜRÜN,ÜSTÜNE HORON TEPİN!

Davut Güloğlu'dan selülite reçete? BACAKLARA LAHANA SUYU SÜRÜN,ÜSTÜNE HORON TEPİN!

Üç yıllık bir aradan sonra çıkardığı yeni albümü "Seni Seni" ile Türkiye radyolarında ilk kez Radyo Turkuvaz'a konuk olan Davut Güloğlu selülite kesin çözümü açıkladı.

Hopdedik Ayhan'ın sorduğu "bugünlerde bazı ünlüler selülitli fotoğrafları yüzünden uykusuz geceler geçirdiler. Sen çok fitsin; bu konuda hanımlara bir önerin olur mu?" sorusu üzerine sanatçı "olmaz mı,bizim oralarda lahana çok önemli bir besindir. Fit kalmak için bolca lahana çorbası içilsin,dolması yensin. Selülitden şikayeti olan hanımlar ise lahanayı kaynatıp suyunu bacaklarına sürsün.Üstüne benim yeni cd mi alsınlar ve horon tepsinler. Selülit kısa sürede yok olacaktır. Garanti veriyorum. Aktar Davut diyebilirsiniz bana"?

SÖZDE DEĞİL ÖZDE DÜNYAYA AÇILIYORUM!

Davut Güloğlu'na diğer projelerinide sorduk.

"Bu albüm dışında bir projem daha var.Yakında ortadoğunun müzik prenslerinden Arash'la bir düetimiz olacak. Enerjimiz uydu. Nefis bir şarkı hazırlıyoruz.Şarkı içinde O farsça ben ise karadeniz şivesiyle okuyacağım. Ses getirecek bir eser olacak. Yakında bu çalışma için Dubai'ye gidiyorum."

ALBÜM KAPAK FOTOSUNU BJK'Lİ FUTBOLCU Q7'YE BENZETMİŞLER

Dinleyicilerden gelen yoğun sorular üzerine Hopdedik Ayhan "kapak fotoğrafını Beşiktaş'lı yıldız futbolcu Quaresma'ya benzetenler var bu konuda neler söyleyeceksin?" diye sordu. Sanatçının cevabı ilginç oldu:

"Yıllar evvel ilk çıkış yaptığımda beni Ricky Martin'e benzettiler,senelerce üstümde askı gibi kaldı. Tam Ricky Martin'i bitirdik dedik şimdide Quaresma benzetmesi tam gol oldu. Açıkçası adamın tipini tam olarak bilmiyorum. Benzetenler haklıdır, bende bir bakayım."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.