Dayan Yüreğim... ELVAN’IN ÖZGÜRLÜĞÜ TEHLİKEDE!

Dayan Yüreğim... ELVAN’IN ÖZGÜRLÜĞÜ TEHLİKEDE!

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcısı olduğu, başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği ‘Dayan Yüreğim’in, 7’nci bölümü 17 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek.

SERAY HASTANEYE KALDIRIYOR

Seray ile telefonda konuşurken sesleri duyan Atıf, Seray’ın başına kötü bir şey geldiğini anlar. Rıfat’ı arayarak durumdan haberdar eder. Seray hastaneye kaldırılırken, Elvan kızını bir an olsun yalnız bırakmaz. Seray, annesini bir türlü affetmese de kendine gelirken ağzından çıkan ilk sözcük “anne” olur…

ATIF DİREKSİYONDA, SELİM CAMDA

Seray’ı görmek için hastaneye gelen Atıf, burada Rıfat’ın müdahalesi ile karşılaşır. Elvan ise, kızına olan sevgisini gördüğü Atıf’a destek olur.

Atıf, Elvan’ı evine bırakmayı teklif eder ve birlikte Atıf’ın arabasına binerler. Gittikleri mahalle, Atıf’ın Selim’e arabasıyla çarptığı mahalledir ve kazadan sonra felç kalan Selim camda annesini beklemektedir.

İNCİ ŞANAL DEVREDE!

Seray, Atıf’a, annesinin, babasını öldürdüğü gerçeğini itiraf etmek zorunda kalır. Av. Fuat ise canla başla Elvan’ın yeniden hapise girmemesi için uğraşmaktadır.

Şanallar’ın adamı Taner’in tehditlerine rağmen Fuat, Elvan’ın davasına sahip çıkar. Elvan’ın özgürlüğüne kavuşması için duruşma saatinde mahkemede olması şarttır. Ancak burada da devreye İnci Şanal ve kirli oyunları girer…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.