Dayan Yüreğim... SIR DÜĞÜMLERİ ÇÖZÜLÜYOR!

Dayan Yüreğim... SIR DÜĞÜMLERİ ÇÖZÜLÜYOR!

Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği ‘Dayan Yüreğim’in, 10’uncu bölümü 7 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek.

Türkiye’nin en büyük koreograflarından Uğurkan Erez’in konuk oyuncu olarak yer alacağı ‘Dayan Yüreğim’ yüksek tempolu ve duygusal sahneleri ile Cuma akşamına damgasını vuracak.

BÜYÜK HESAPLAŞMA

Elvan ile Atıf’ın karşılaşması her ikisi için de şok edici olur. Atıf’a söylediği yalanların ortaya çıkmasından korkan İnci, sürpriz bir hamle yapar. İki kadın arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken Atıf çok yakınlarındadır. 

SERAY EVLENECEK!

Remzi, Rıfat’ın Seray’a olan ilgisini öğrenmiştir. Artık her üçünün de hayatı geri dönülmez şekilde değişecektir. Remzi, Seray’ın Ali’yle evlenmesi hakkında kesin kararını verir.  Yıllarca Şanallar’dan kan parası alan Suzan’ın çevirdiği dolapların ortaya çıkması ise an meselesidir.

GERÇEĞİ DUYAN ELVAN YIKILIYOR

Mahmut, Av. Fuat ve Elvan’a Selim’e çarpan otomobili kullananın Atıf olduğunu itiraf eder. Elvan bu gerçeğin karşısında yıkılır. Olan bitenlerden haberi olmayan Seray ise kendine yepyeni bir hayat kurmanın hazırlıkları içindedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.