Defne Samyeli... 'KIZIM DARP EDİLDİ!'

Defne Samyeli... 'KIZIM DARP EDİLDİ!'

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen Derin Talu, sevgilisi Emircan Şahin'den şiddet gördüğü iddialarıyla gündeme geldi. Samyeli, 19 yaşındaki küçük kızı Derin'in darp edildiği haberlerini doğruladı.

Son yıllarda şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri Defne Samyeli, önceki gün Etiler’deki bir mekana giriş yaparken objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcıya, kızı Derin Talu'nun (19), sevgilisi Emircan Şahin tarafından darp edildiği iddiaları soruldu.

"DARP HABERLERİ DOĞRU"

"Evet, çıkan haberler doğru. Kızım darp edildi" şeklinde net bir ifade kullanan Samyeli, "Bu konuyla alakalı kesinlikle konuşmak istemiyorum. 'Haberler doğru' diyeyim yeterli" açıklamasını yaptı.

Defne Samyeli, konunun mahkemeye intikal edip etmeyeceği sorulunca ise "Konuşmayacağım” karşılığını verdi.

"TATİL ÇOK GÜZEL GEÇTİ"

"Yurt dışında tatildeydim, çok güzel geçti. İş toplantısına gidiyorum. Çok güzel şeyler bekliyor bizleri ama anlatmayayım" diyen 50 yaşındaki güzel, yeni şarkısıyla ilgili, "Çok memnunum, çok güzel gidiyor her şey" açıklamasını şeklinde konuştu.

Defne Samyeli: Kızım darp edildi

DEREN DE AYRILDI!

Uzun süredir işletmeci Baran Tınaz ile aşk yaşayan Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu da geçtiğimiz haftalarda ilişkisine nokta koymuştu. 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının 5 Nisan tarihli yayınında konuyla ilgili çok konuşulan bir iddia ortaya atılmış; Tınaz'ın, Talu'yu darp ettiği ileri sürülmüştü.

Defne Samyeli: Kızım darp edildi

"ŞİDDETİ TOLORE ETMEM"

Sessizliğini bozan Deren Talu ise bu iddiaları yalanlayarak; sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

Baran Tınaz tarafından darp edildiğim ve bu nedenle ayrıldığımız iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Beraberliğimizi artık arkadaşlık boyutuna taşımak, saygı ve sevgi çerçevesinde beraberce aldığımız ortak bir karardır.

Bir kadın olarak bırakın şahsıma, hiçbir kadına fiziksel, sözel, duygusal şiddeti tolare etmem söz konusu bile değilken; üç yılımı saygı ve sevgiyle geçirdiğim bir kişinin adının şiddet iddialarına karışmasını üzüntüyle karşılıyorum.

Yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla, bu gerçek dışı iddiaları ekrana taşıyan programcıların sahip olduklarını bildiğim sorumluluk ve görev bilinciyle bir an önce gerekli düzeltmeyi yapmalarını bekliyorum.

Kaynak:milliyet.com.tr / Umut Ünver

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.