Defne Samyeli... KORONAYA YAKALANDIĞINI DUYURDU!

Defne Samyeli... KORONAYA YAKALANDIĞINI DUYURDU!

Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, sosyal medyada yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. 49 yaşındaki sanatçı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

49 yaşındaki Defne Samyeli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Samyeli, Instagram'dan yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

defnesamyeli-paylasim.jpg

Hastane odasından paylaşım yapan Samyeli "Covid pozitif olduğumu öğrendim. Hastalıkla ilgili bir endişem yok; hafif kırgınlık, boğaz ağrısı ve ara sıra gelen öksürükle çok rahat başa çıkabiliyorum şimdilik." dedi. 

"Son birkaç gün yakın temasta olduğum neredeyse herkese ulaştık sanıyorum" diyen Samyeli "Yine de bir şekilde yakınımda olan arkadaşlarım, benimle fotoğraf çektirenler, aynı ortamda bulunduğum kişiler lütfen hemen test yaptırsın diye bu açıklamayı yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Teşekkür eden Samyeli "Benimle hızlı şekilde ilgilenen @acibademsaglik çalışanlarına ve hemen iletişime geçip bundan sonraki süreçle ilgili beni bilgilendiren @saglikbakanligi yetkililerine sonsuz teşekkürler." dedi.

Konseriyle ilgili Samyeli "Karantinadayım. Bu durumda 4 Eylül’de @modadenizkulubu ‘ndeki konserimizi iptal ettik. Yeni konser tarihini bildireceğiz." ifadelerini kullandı.

Konser iptaliyle ilgili üzüntüsünü Samyeli "Oysa dört gözle bekliyordum. Ne yapalım.. Sağlık olsun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.