Defne Samyeli...UZLAŞMA OLMAZSA MUSTİ MAHKEMELİK!

Defne Samyeli...UZLAŞMA OLMAZSA MUSTİ MAHKEMELİK!

'Beni Ağlatma' isimli kitabında ilişki yaşadığını iddia ettiği sunucu Defne Samyeli tarafından savcılığa şikayet edilen şarkıcı Mustafa Sandal, ifadesinde, "Kitabımda yer verdiğim övgü dolu cümleler ile Defne Samyeli’ni onore ettim” dedi.

Oyuncu Defne Samyeli, şarkıcı Mustafa Sandal hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve Mustafa Sandal’ın yazdığı 'Beni Ağlatma' isimli kitabında kendisi hakkında 'onur, şeref ve saygınlığını zedeleyecek' ifadeler kullanıldığını belirtmişti.

"HAYAL ÜRÜNÜ!"

Dilekçede, Mustafa Sandal'ın kitabında bir zamanlar Defne Samyeli ile ilişki yaşadığını iddia ettiği belirtilerek, ikili arasında hiçbir şekilde bir birliktelik yaşanmadığı, bu ifadelerin hayal ürünü olduğu ve Sandal’ın kendisinin gündemde kalması ve hiçbir edebi karşılığı olmayan kitabının reklamını yapma adına yalan ve iftira atmaktan kaçınmadığı belirtilmişti.

"ONORE ETTİM" DEDİ

Başlatılan soruşturma kapsamında Mustafa Sandal ifadeye çağırıldı. Sandal, savcıya verdiği ifadesinde, “Kitabımda yer verdiğim övgü dolu cümleler ile Defne Samyeli’ni onore ettim” dedi.

Savcılık, Sandal’ın ifadesinin ardından dosyayı Uzlaştırma Bürosu’na gönderdi. Samyeli uzlaşırsa dosya kapanacak, uzlaşmazsa Sandal hakkında dava açılacak.

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.