Deli Gönül... KADİR VE FATMANUR SEVDA ATEŞİNDE!

Deli Gönül... KADİR VE FATMANUR SEVDA ATEŞİNDE!

Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek bir aşk hikayesini anlatan Deli Gönül, 24 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00'de 4. bölümüyle FOX TV ekranlarında...

Fatmanur’un evet demesi ile Kadir’in tüm umutları yok olur. Artık Kadir’i ayakta tutacak tek şey kızı Şükran’dır. 

Türkan sevdiği adamın aşkını kazanabilmek için, çok tehlikeli bir karar alacak, bu karar hepsinin hayatını tümden değiştirecektir.

Kadir ve Fatmanur aşklarının hesabını sormak için yanıp tutuşurken, yaralı kalplerini teselli etmek için uğraşacaklardır. Her şeyden habersiz Ahmet ve onları devamlı gözlemleyerek, oyununun keyfini çıkartan Türkan’ı şaşırtacak karar, Kadir’den gelecektir.

Kadir’in kararı Türkan’a, kurduğu tuzakların umduğu sonuçları vermeyeceğini gösterecektir. Türkan, Kadir’e yaklaştıkça ona olan sevgisi artacaktır.

Kadir, kedisine söylenen yalanların hesabını soracak, bu durum Hayri’nin ona olan düşmanlığını körükleyecektir. Hayri’nin yalanları ve kendi yanlış kararlarının sonucunda, Nuran gerçekleri saklamak için çok tehlikeli bir hamle yapacaktır.

Ahmet, ailesine dair gerçekleri gizlemeye çalıştıkça, daha büyük bir batağın içine girecek, korktuğu ve kaçtığı her şey ile yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Şafak okula gelen bu yeni çocuk ile korkunç bir iktidar savaşına girecek, bu uğurda sevdiklerini bir bir kaybedecektir. Kaybettiği her sevgi onu daha çok hırçınlaştıracak, öfkesi mantığının önüne geçecektir.

Kadir ve Fatmanur sevdaları ile savrulurken, çevrelerine örülen yalan duvarlarının arasına hapsolacak, yüreklerinde solmayan aşklarını yeşertecek umutları, birbirlerinin gözlerinde arayacaklardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.