"Deliler Fatih’in Fermanı"... TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE GALA HEYECANI!..

"Deliler Fatih’in Fermanı"... TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE GALA HEYECANI!..

Ünlü oyuncularının katılımıyla gerçekleştirilen “Deliler Fatih’in Fermanı” filminin İzmir ve Ankara galasına sinema severler büyük ilgi gösterdi.

Mustafa Burak Doğu, İbrahim Ethem Arslan ve Esra Vesu Özçelik’in yazdığı, Osman Kaya’nın yönettiği, yapımcılığını Angel Film’in üstlendiği ‘Deliler Fatih’in Fermanı filminin İzmir ve Ankara galası, başrol oyuncularının katılımı ile yapıldı.

Yılın en iddialı projesinin İzmir özel gösterimine sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.  

Oyuncular  İzmir  Ziyaretçileri İle Tek Tek Hatıra Fotoğrafı Çektirdi

2018 yılının en yüksek bütçeli filmi olan, epik savaş filmi‘Deliler Fatih’in Fermanı’ aksiyon sahneleri ve görselliği nedeniyle büyük merakla beklenirken, filmin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Nur Fettahoğlu, İsmail Filiz, Yetkin Dikiciler, Gülşah Şahin, Gökçe Özyol ve Hakan Yufkacıgil gibi ünlü isimler dikkat çekti. 

Cinemaximum İzmir Optimum salonlarında hayranları ile biraraya gelen film ekibi onları kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Oyuncular film öncesinde sinema salonunda sevenlerini selamlarken görsel bir şölen olan “Deliler” filmini de izleyicilerin arasına oturarak sinemaseverlerle birlikte izledi.

Filmin Ankara galasına da ilgi çok yoğun oldu.Son günlerin en çok konuşulan filminde özel gösterim öncesi, büyük bir kalabalıkla karşılaşan film ekibi bir araya geldiği sinemaseverlere film hakkında açıklamalar yaptılar.

Filmin oyuncularından İsmail Filiz, “Deliler”in öz kahramanlar olduğunu söyleyerek, “Tarihimizi unutmayalım. Özellikle gençlerimiz filmi seyretmeli” dedi.

Tarihi belgeler ışığında film yaptıklarını söyleyen Cem Uçan ise, “Film 23 Kasım’a kadar bizimdi.

Artık bundan sonra sizin, Türkiye’deki 80 milyon delinin filmi. İnşallah bundan sonra iyi projeler devam edecek.

Adamlar ne iyi film yapmış diyoruz, işte o adamlardan bizde çok var. Biz de onlardan birkaçıyız.” diye konuştu.

Kazıklı Voyvoda Vlad Tepeş’in Osmanlı Sarayı’na uzanan hayatını anlatan ve kadrosunda Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Yetkin Dikinciler, Nur Fettahoğlu, İsmail Filiz, Hakan Yufkacıgil, Gökçe Özyol, Rüzgar Aksoy, Gülşah Şahin Uçan, Demet Tuncer, Kamil Güler, Namık Rüstemhanlı, Mehmet Ali Karakuş, Mehmet Pala ve Batın Uçan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı filmde Fatih Sultan Mehmet’in görevlendirdiği “Deliler” adlı askeri birlikte görev yapan bir grubun, Eflak Voyvoda’sı Tepeş’in Osmanlı Cihan Devleti’nin Doğu Avrupa’daki topraklarında yaşayanlara uyguladığı zulmü sona erdirmek için yapılan mücadele anlatıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.