Deliler... İKİNCİ TEASER’I DA İLKİ KADAR HEYECAN YARATTI!..

Deliler... İKİNCİ TEASER’I DA İLKİ KADAR HEYECAN YARATTI!..

Başrolünü Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Yetkin Dikinciler, Nur Fettahoğlu ve İsmail Filiz’in paylaştığı 23 Kasım’da seyirciyle buluşacak olan sezonun en iddialı filmi “Deliler”in 2. teaser’ı yayınlandı.

2018’in en yüksek bütçeli filmi “Deliler”, güçlü oyuncu kadrosu ve macera dolu hikayesi ile büyük heyecan yarattı. 

Fatih Sultan Mehmed ile Eflak voyvodalığına tayin ettiği Vlad Tepeş dönemine ışık tutacak olan, Osmanlı İmparatorluğu’nun dünyayı titreten ordusunun en önde giden cesur savaşçılarını; “Deliler”i anlatan filmin yeni teaser’ı yayınlandı.  

Osmanlı döneminde gözü pekliği ve cesaretiyle dünya tarih sahnesine çıkıp büyük iz bırakan “Deliler”i anlatan film için toplamda 4 milyon dolar harcandı. 

Kalabalıktan uzakta, doğada yaşayıp sadece sefer zamanı ortaya çıkan Osmanlı ordusunun özel kuvvetleri “Deliler”, izleyenleri adeta Osmanlı İmparatorluğu dönemine götürecek 

Başrollerini, Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Yetkin Dikinciler, Nur Fettahoğlu ve İsmail Filiz’in paylaştığı, yılın en iddialı projesinin oyuncu kadrosunda Hakan Yufkacıgil, Gökçe Özyol, Rüzgar Aksoy, Gülşah Şahin Uçan, Demet Tuncer, Kamil Güler, Namık Rüstemhanlı, Mehmet Pala, Mehmet Ali Karakuş, Batın Uçan, Baran Öztürk ve Berat Efe Parlar gibi önemli isimler de yer alıyor. 

Osmanlı İmparatorluğu'nun cesur savaşçılarını anlatan “Deliler”, 23 Kasım'da tüm sinemalarda.

İŞTE "DELİLER" FİLMİNİN 2. TEASER'I...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.