Demet Akbağ... ERKEN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI!

Demet Akbağ... ERKEN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI!

Eğlenceli olduğu kadar gündem konularına da değinilen söyleşide seyirciler tarafından büyük ilgi gören Demet Akbağ, `Her şeye rağmen kadın olmak çok güzel` dedi. --->Haberin VİDEOsunu izlemek için TIKLAYINIZ...

Akbatı AVYM'nin bu yıl Kadınlar Günü konuğu, Türkiye'nin önde gelen sinema ve tiyatro sanatçısı Demet Akbağ oldu. Gündem konularına da değinilen söyleşide Akbağ, 'Her şeye rağmen kadın olmak çok güzel' dedi.

Her yıl, Kadınlar Günü sebebiyle farklı bir yüzü konuk eden Akbatı AVYM, bu yıl ünlü sanatçı Demet Akbağ'ı ağırladı. Yoğun bir ziyaretçi katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Demet Akbağ 'Kadın olmanın her hali' üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Eğlenceli olduğu kadar gündem konularına da değinilen söyleşide seyirciler tarafından büyük ilgi gören Demet Akbağ, 'Her şeye rağmen kadın olmak çok güzel' dedi.

Karşılıklı soru-cevaplar şeklinde gerçekleşen sohbette Demet Akbağ, 'Bir Demet Tiyatro'yu unutamadıklarını ve özlediklerini söyleyen konuklara 'Bir Demet Tiyatro 40 dakikaydı. O yüzden lezzetliydi. İnsanların mizahı anlayabileceği ve seyircinin bir şey izlemeye tahammül edebileceği bir süreydi' dedi.

Seyircilerin 'Aile dizisi istiyoruz' taleplerine de yine kendine has üslubuyla cevap veren Akbağ, aile dizilerinin gelen talepler doğrultusunda çekildiğini ancak bu tarz dizilerin reyting almayınca yayından kalktığını aktardı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.