Demet Karakaya... AMACI TÜRKİYE'Yİ DÜNYA ŞAMPİYONU YAPMAK

Demet Karakaya... AMACI TÜRKİYE'Yİ DÜNYA ŞAMPİYONU YAPMAK

Şimdiye kadar Bodyfitness ve Figure kategorilerinde birçok uluslararası dereceyi ülkemize getiren Demet Karakaya, başarılarla dolu kariyerine önemli bir destekle devam ediyor.

Karakaya, 1 - 5 Haziran tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak 2016 Figure Category Büyük Bayanlar Dünya Şampiyonası’na Emek Saran’ın himayesinde ve V3 Fitness Salonu’nun sponsorluğunda hazırlanıyor.

Milli formayı ve Türk kadınını en güzel şekilde temsil edeceğini söyleyen Karakaya, “Vücut geliştirme sporunda ‘Figure’ adı verilen bu yeni kategori ile artık kadınlar daha feminen ve doğal bir vücutla yarışmalara katılıyor.

Zorlu geçen bu süreçte bana olan ilgi ve destekleri için Saran Group bünyesindeki V3 Fitness Salonu’na ve özellikle Sayın Emek Saran’a çok teşekkür ederim" dedi.

Yaptığı sosyal sorumluluk çalışmaları ile topluma katkı sağlayan cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Emek Saran, Türk kadınını dünyada temsil eden milli sporcu Demek Karakaya’ya destek oluyor.

Emek Saran’ın himayesi ile birlikte Saran Group bünyesindeki V3 Fitness Salonu da Demet Karakaya’ya sponsor oldu. 

Emek Saran’ın ve V3 Fitness Salonu’nun desteği ile çalışmalarını hızlandıran Demek Karakaya, 1 - 5 Haziran tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak 2016 Figure Category Büyük Bayanlar Dünya Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Vücut geliştirme sporunda daha kadınsı çizgileri ön plana çıkaran Figure kategorisi, son dönemde dünyada trend olan sporlar arasında yer alıyor.  

Uluslararası müsabakalarda Figure kategorisinde Türkiye’yi temsil eden ve birçok uluslararası dereceyi ülkemize getiren tek kadın sporcu olan Demet Karakaya, Kainat Şampiyonası Ms. Universe’de de yarıştı. Karakaya, Ms. Universe unvanını Türkiye’ye getiren tek kadın sporcu olma başarısını gösterdi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.