Demet Özdemir... EVİ TERK ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ!

Demet Özdemir... EVİ TERK ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ!

Adım Farah dizisiyle yeniden ekranlara dönen oyuncu Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un evliliğinde kriz çıktığı, eşiyle kavga eden Özdemir'in, birkaç gün önce evi terk ettiği iddia edildi.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre;

Geçen ağustos ayında görkemli bir düğünle evlenen Magazin dünyasının ünlü çifti Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un evliliklerinin üzerinde karabulutlar dolaşıyor.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un evliliğinde kriz çıktı... Evi terk etti

26 Şubat’ta yeni yaşını kutlayan Demet Özdemir, doğum günü için İhtiyaç Haritası yararına kampanya başlatmış ve yüklü miktarda bağış toplamıştı.

Deprem felaketi nedeniyle doğum günü partisi yapmak istemeyen güzel oyuncuya, yakın arkadaşları küçük bir kutlama organize etti.

Arkadaşlarının evinde gerçekleşen bu küçük kutlamada aldığım duyumlara göre Oğuzhan Koç, eşini üzecek davranışlarda bulunmuş.

Tartışmanın büyümesi üzerine Demet Özdemir, eşiyle eve dönmek yerine yakın dostu Saadet Özsırkıntı’nın evine gitmişti.

Birkaç gün ayrı kaldıktan sonra pişmanlık duyan Oğuzhan Koç, elinde çiçekle eşinin setine giderek özür dilemiş, bu jest karşısında duygulanan Özdemir de evine geri dönmüş. Ancak çift, birkaç günlük saadetin ardından yeniden kavga etmiş.

Çiftin arasındaki tartışmanın nedenini öğrenemedim ama Demet Özdemir’in bu son tartışmanın ardından evi terk ettiği gelen bilgiler arasında.

"YAPTIĞINIZ AYIBA VE VİCDANSIZLIĞINIZA YAZIKLAR OLSUN"

Haklarında çıkan haberlere isyan eden Demet Özdemir, 15,6 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından oldukça muğlak bir açıklama yaptı.

Sektördeki tüm kadın oyuncu arkadaşlarını da işin içine katması dikkat çekti.

Net ifadeler kullanmayan Demet Özdemir;

Sessiz kalmayarak hesap soracağını söyledi ve paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İnsanları zan altında bırakmak bu kadar kolay mı? Şiddet içeren dilinize, yaptığınız ayıba, vicdansızlığınıza yazıklar olsun.

Zor günlerden geçerken, gündemimiz yaşanan acıları unutmamak ve yarınlar için dayanışma olması gerekirken ben ve benim gibi sektördeki evli kadın oyuncu arkadaşlarımızın özel hayatına iddia adı altında yapılan sözlü taciz sebebiyle bu açıklamayı utanarak yapmak zorunda kalıyorum.

Çamur at izi kalsın anlayışına ve bunun yarattığı şiddete geçit vermeyeceğim ve beni, bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım.

Bundan sonra adımın geçtiği her türlü iftira sahibi ile mücadelemi hukuk yoluyla vereceğim, bilin isterim. Yetsin artık!"

Demet Özdemir, eşi Oğuzhan Koç ile tartışarak evi terk ettiği iddiasını yalanladı: Bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.