Demet Tuncer... MİKA-DER`E 10 BİN TL`Yİ TESLİM ETTİ!

Demet Tuncer... MİKA-DER`E 10 BİN TL`Yİ TESLİM ETTİ!

Demet Tuncer, `Benzemez Kimse Sana` yarışmasının ilk bölümünde kazandığı 10 bin liralık ödülü kendi elleri ile takdim etmek üzere MİKA-DER`in Kemerburgaz ofisini ziyaret etti.

Yapım şirketi Endemol'ün yapımcısı olduğu 'Benzemez Kimse Sana' üçüncü sezonu ile ekranlara hızlı bir dönüş yaptı. Ünlüsü bol, taklidi benzersiz, jürisi emsalsiz yarışma programının ilk bölümünde Demet Tuncer 'Dilber Ay' performansı ile birinci oldu.

'Minik Kalplerle Elele Derneği (MİKA-DER) adına yarışan Demet Tuncer, Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim'den oluşan jürinin yanı sıra diğer yarışmacıların da oylarıyla kazandığı 10 bin liralık ödülü kendi elleri ile takdim etmek üzere MİKA-DER'in Kemerburgaz ofisini ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Ercan, eşi Fikret Ercan ve Yönetim Kurulu Üyesi Açelya Kılıç Akbağ'ın sıcak misafirperverliği ile karşılanan Demet Tuncer, dernek hakkında da bilgi aldı.

Tuncer; 'Benzemez Kimse Sana programı ile MİKA-DER'e küçük bir katkı sağladık. Yaptığımız bu bağış Bartın'daki 'Sevgi Evi' için kullanılacak. Umarım yarışma boyunca MİKA-DER için daha çok bağış yapma imkanım olur' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.