Deniz Akkaya... MEHMET AKİF ALAKURT'A 'YOKLAMA' TEPKİSİ!

Deniz Akkaya... MEHMET AKİF ALAKURT'A 'YOKLAMA' TEPKİSİ!

34. Best Model of Turkey'in ardından yarışmanın organizatörü Erkan Özerman hakkında çıkan “yarışmacılara ahlaksız teklif” iddiaları, iki eski modeli karşı karşıya getirdi. 'Adanalı' dizisiyle ünlenen Mehmet Akif Alakurt'un konuyla ilgili yaptığı açıklamaya Deniz Akkaya tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde 34. Best Model of Turkey yarışmacılarının bazıları katıldıkları canlı yayında derece alabilmek için Erkan Özerman'ın 'ahlaksız teklif'te bulunduğuna dair iddialarda bulunmuş ve Özerman'ın elinde pek çok ünlü modelin kaseti olduğu iddiası ortaya atılmıştı.

TAKİPÇİSİNE VERDİĞİ YANIT GÜNDEM OLDU 

Mehmet Akif Alakurt bir takipçisinin, "Abi, Best Model olayları nedir? Çocuklara ahlaksız teklif yapıldığı iddia ediliyor.

O teklifi kabul edenler de derece alıyormuş." mesajına karşınçarpıcı açıklamada bulunmuştu.

"YOKLAMASINI ÇEKER" 

Alakurt, "Herkes kendisine yakışır, kendisine uygun şekilde mesleğinde ilerler, para kazanır. Şundan emin olun, o işlere bulaşmadan da derece alanlar var. Erkan Bey yoklamasını çeker, potansiyel varsa ilerler. Bizim ve bildiğim bir çok sağlam arkadaşımızın tepkisi her zaman gülüp geçmek olmuştur." dedi.

DENİZ AKKAYA TEPKİ GÖSTERDİ 

Bu sözler üzerine 1997 Best Model birincisi Deniz Akkaya, 2001 Best Model birincisi Mehmet Akif Alakurt’u sert bir dille eleştirdi.

Akkaya, 'Söylemezsem Olmaz' programında Alakurt’a tepki gösterdi, onu reklam yapmakla suçladı.

"HERKESİ ZAN ALTINDA BIRAKIYORSUNUZ" 

Ünlü manken, “Türkiye’de sosyal medyada bazı kişilerin mazlumun yanında durarak tribün elde etmek gibi bir amaçları var.

Bizde düşene vurma huyu var. Siz böyle konuşarak herkesi zan altında bırakıyorsunuz. Tribünlere oynamak çok kolay" dedi.

VARSA SÖYLEYECEĞİNİZ MAHKEMEYE VERİN

"VARSA SÖYLEYECEĞİNİZ MAHKEMEYE VERİN" 

Akkaya sözlerine; "Siz bunları konuşurken buradan ünlü olan insanlara da ‘bu insanlar bu yollardan geçti, Erkan Özerman’a masaj yaptı’ iması veriyorsunuz. Ayıp değil mi? Sosyal medyadan sallayarak adamlık, duruş olmaz. Varsa söyleyeceğiniz, gerçekten çıkıp mahkemeye verin" şeklinde devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.