Deniz Çakır... DİZİDEN AYRILMIŞTI, İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Deniz Çakır... DİZİDEN AYRILMIŞTI, İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılan Deniz Çakır’dan ilk açıklama..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden çıkartılan Deniz Çakır, ilk açıklamasında, "Bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet... Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim" dedi. 

Özel hayatındaki spekülasyonlar nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rolüne yapımcı Raci Şaşmaz tarafından son verilen oyuncu Deniz Çakır, ayrılıkla ilgili Instagram hesabından bir açıklama yaptı. 

Üç sezon boyunca şahane bir macera yaşadığını ifade eden Çakır’ın açıklaması şöyle:

“Ben çok sevdim Meryem'i… Çok şey öğretti bana… Anne olmadan, anneliğin mucizesini tattırdı. Çok ağladı Deniz, Meryem'i hissetmeye çalışırken… Kalbimin Meryem kadar yandığını söyleyebilirim; o olmaya çalışırken… İyi ki de girdi hayatıma.. Şimdi bu maceranın sonuna geldik.

Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet… Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim. Hep öyle yaptım… ‘İyi insan’ olmak güzel… Yanlış olanın karşısında durmak da… Her zaman sevgi ve umutla…”

Kaynak:medyafaresi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.