Deniz... ‘ESER GEÇERİM’

Deniz... ‘ESER GEÇERİM’

Deniz ilk albümü ‘Eser Geçerim’i usta müzik adamı Kerem Ökten prodüktörlüğün de yaklaşık bir yıl süren çalışmaların ardından tamamladı.

İlkokul yıllarında şarkı söylemeye başlayıp, Liseden sonra Sadun AksütMelahat Pars ve İzmir Radyosundan Engin Çiğ gibi isimlerden müzik dersleri alan ve profesyonel sahne hayatına daha 16 yaşında iken İzmir Konak Maksim Gazinosun da Coşkun Sabah’ın alt kadrosunda çıkarak başlayan bir isim Deniz.

       Sanatçının ilk stüdyo albümü olan Eser Geçerim; albüme adını veren Eser Geçerim, Yeminli ve Yakışmadı olarak 3 şarkıdan oluşmakta. Şarkıların söz, müzikleri Gamze ve Kerem Ökten, düzenlemeler ise Kerem Ökten imzası taşıyor. Albüm Aralık ayının ilk haftası Star Odası Prodüksiyon etiketiyle tüm dijital platform ve müzik marketler de yerini alacak.

      Çıkış şarkısı ‘Yeminli’ klibi ünlü yönetmen Tamer Aydoğdu tarafından Seyrantepe Midas Stüdyoların' da 30 kişilik ekiple bir gün de tamamlandı. Sanatçı klip için ünlü modacı Erol Albayrak imzalı 3 adet özel tasarım kostüm ile boy gösterdi.

       Sanatçı sesi yorumuyla Arabesk ve Fantezi müzik alanında var olan boşluğu doldurmayı hedefleyen Deniz ünlü yorumcu Linet’e olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor!. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.