DENİZ KIZI VE SİYAH İNCİ BÜYÜLEDİ!

DENİZ KIZI VE SİYAH İNCİ BÜYÜLEDİ!

Tepe Nautilus10. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen Ünlü koreograf Erez Eğilmez ve iç mimar Erencan Efe Erkan tarafından hazırlanan müzikal gösteri ayakta alkışlandı.

Ünlü koreograf Erez Eğilmez ve Ünlü iç mimar Erencan Efe Erkan tarafından hazırlanan müzikal gösteri renkli sahneleriyle izleyenlerden tam not aldı.

Deniz Pulaş, Elif Ece Uzun Açelya Elmas gibi birbirinden ünlü manken ve oyuncularında rol aldığı gösterinin sunuculuğunu ünlü sunucu Mert Öğün yaptı. Özge Acı ise denizkızı kıyafeti ve rolüyle oldukça dikkat çekti.

T.C Haliç Üniversitesi ve Mürsel Danışman'ın büyük katkıları olduğu gösteride, Yılların eskitemediği sanatçı Suna Yıldızoğlu muhteşem bir performans sergiledi. Esin Kumral ve muhteşem yorumuyla Barış Kömürcüoğlu'nundu gösteride performanslarını başarıyla sergilediler.

Devlet opera ve balesi dansçıları da muhteşem gösterilerini sundular. Avrasya oda orkestrasının müziklerini canlı çaldığı gösterinin en çok alkış alan bölümü ise; finalde Türk bayrağıyla sahneye çıkan Deniz Pulaş'a eşlik eden ünlü koreograf Erez Eğilmez ve Ünlü iç mimar Erencan Efe Erkan'ın Şehitlerimiz anısına Şanlı Bayrağımızı Elleriyle tutarak havaya kaldırması oldu. Dakikalarca ayakta alkışlanan bu sahne Denizkızı ve Siyah İnci Adlı müzikal gösteriye büyük önem kattı ve şehitlerimiz anılmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.