Deniz Pulaş... YILLAR ALMAMIŞ ADETA ÜSTE VERMİŞ !..

Deniz Pulaş... YILLAR ALMAMIŞ ADETA ÜSTE VERMİŞ !..

Deniz Pulaş, Vural Gökçaylı'nın Kanserle Savaş vakfı yararına, Fransız Sarayı’nda düzenlenen 2015 İlkbahar-Yaz kolleksiyonunu sunduğu defilesinde tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haber ve Fotoğraf; Mehmet KARADEMİR

Vural Gökçaylı’nın Türkiye Kanserle Savaş Vakfı yararına düzenlediği defile 3 Haziran Çarşamba günü, Fransa Büyükelçisi Laurent Bili ev sahipliğinde Fransız Sarayı’nda gerçekleşti.

Defilerlerde artık eskisi gibi boy göstermeyen, çıktığı defileleri ince eleyip sık dokuyarak son derece seçici davranan Deniz Pulaş, düzgün fiziği ve yıllara meydan okuyan güzelliği ile defilede tüm dikkatleri üzerine çekti.

Siyah önden yırtmaçlı son derece şık tuvaleti ile gecenin en çok konuşulan isimlerinin başında gelen Deniz Pulaş'ın defilede her taşıdığı kostümü izleyicilerden tam not aldı.

Başta Yıldırım Mayruk olmak üzere duayen modacıların podyumda vazgeçilmez ismi olan Pulaş'ın Vural Gökçaylı'nın da defilelerinde olmazsa olmaz isimlerinden biri.

Sarı saçları ve mavi gözleriyle hem 80 li yılların hem de 90'ların aranılan mankeni olan Pulaş'ın formda olan güzelliğinin sırrı defieleye katılan hem erkek hem de kadın konukların defilede merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.