DERBİ ÖNCESİ YÜREKLER AĞIZDA!

DERBİ ÖNCESİ YÜREKLER AĞIZDA!

Aktif yöneticilik yaptığı, hatta muhalif olduğu dönemlerde dahi kulübün en önemli figürlerinden olan Şadan Kalkavan`ın tedavi gördüğü hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği ileri sürüldü Ne var ki, bu haber ailesi tarafından yalanlandı....

Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde, Fenerbahçe'de yıllarca yöneticilik yapan, eski başkan adayı, başarılı iş adamı ve armatör Şadan Kalkavan'ın, geçtiğimiz hafta kaldırıldığı ve yoğun bakımda tutulduğu hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edildi.

AİLESİ: BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞMEDİ, YOĞUN BAKIMDA TUTULUYOR

Değerli büyüğümüz Sayın Şadan Kalkavan?ın geçirmiş olduğu By-pass ameliyatı sonrasında dört damarı değiştirilmiş olup halen yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir.

Vefatı ile ilgili yayınlanan haberler tamamen asılsız olup, itibar edilmemesi önemle rica olunur.

ŞADAN KALKAVAN KİMDİR?

1939 yılında Rize'de doğan Şadan Kalkavan, uzun yıllar Fenerbahçe'de yöneticilik yaptı. 1995-1996 sezonunda Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile girdiği amansız şampiyonluk mücadelesini kazandığı sezon kulübün futbol şube sorumlusuydu.

ALİ ŞEN VE AZİZ YILDIRIM YÖNETİMLERİNDE YER ALDI

Şampiyonluğun ardından başkan Ali Şen'in, başarıda büyük payı olan Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ı takımdan göndermesiyle görevinden istifa etti. Daha sonra ise bir sonraki başkan Aziz Yıldırım'ın yönetimine girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.