Derviş Kadir Doğulu... EVLİLİĞİNİ RİSKE SOKAN GÖRÜNTÜLER!

Derviş Kadir Doğulu... EVLİLİĞİNİ RİSKE SOKAN GÖRÜNTÜLER!

Kadir Doğulu’nun bir kadınla dans ettiği görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler kafaları karıştırdı. Her fırsatta eşi Neslihan Atagül'e olan aşkını dile getiren Kadir Doğulu'nun sosyal medyada paylaşılan görüntüleri olay oldu.

2016 yılında Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu'nun eğlence mekanında bir kadınla dans ettiği görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan video kafaları karıştırdı.

Bir dönem Bektaşi ve tarikatına girmesiyle ilgili  kendisine "Derviş" denilmesiyle ilgili "Bu havası atılacak bir şey değil. Bize bu makam hediye edildi" diyen Kadir Doğulu arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye çıktı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde bir kadınla yakın temasta bulunan Kadir Doğulu'nun keyifli anları çevredekiler tarafından kayıt altına alındı. Oyuncu Neslihan Atagül ile mutlu bir evlilik sürdüren Doğulu'nun videosu kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı.

UYARILARI DİKKATE ALMADI

İddiaya göre; Mekanda bulunan Aras Bulut İynemli arkadaşı Kadir Doğulu'yu uyardı. İyemli'nin uyarılarını dikkate almayan oyuncu eğlenceye kaldığı yerden devam etti.

İKİ TARAF DA SESSİZ

Çok konuşulan görüntülerin ardından gözlerin çevrildiği Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Kaynak:hürriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.