Derya Bedavacı... ANNESİNE ŞARKI, 'KALBİMİ KIRIYORLAR ANNE!'

‘Sayende’ albümünün ardından yaptığı her şarkı milyonlarca tıklanan Derya Bedavacı’ dan Anneler Gününe özel şarkı.

Sözü ve müzikleri kendisine ait olan; KavuşmalıyızDeme, Naz Değil, Ama Geçecek ve Affet gibi şarkılarıyla yıldızı iyice parlayan Bedavacı şimdi de ‘Kalbimi Kırıyorlar Anne’ diyerek, anneler ve evlatlarının yüreğini titretmeye devam edecek.

Derya Bedavacı, pandemi süresinde de üretmeye devam etti. Bu süreçte yaklaşan anneler gününe özel, ruhunun derinliklerinden çıkan ve ruhumuzun derinlerine de inen  şarkısını, sevgili annesi ve tüm anneler için hazırladı.

 ‘Sevginin, merhametin ve şefkatin tükenmez kaynağı olan biricik annelerimizin, başta kendi annem olmak üzere Anneler Günü’nü sevgi, saygı ve hürmetle kutluyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum.

Uzakta bile olsalar yanı başımızdaymış gibi sırtımızı dayadığımız en güçlü omuzdur annelerimiz’ diyen sanatçı ‘Kalbimi Kırıyorlar Anne’ şarkısını onlara armağan ediyor.

deryabedavaci-anne.jpg

Yorumcu kişiliğinin yanı sıra söz yazarlığı ve besteci kimliğiyle de öne çıkan Derya Bedavacı, samimi müzik dilini bu kez hepimizin başımızın tacı olan annelerimizi anarak hissettirecek. 

Derya Bedavacı, şarkının prodüksiyon aşamasını eşi Murat Bedavacı ve Dryteam ekibiyle gerçekleştirdi. ‘Kalbimi Kırıyorlar Anne’ sözü ve bestesi Derya Bedavacı, aranjörlüğü ise Murat Bedavacı’ ya ait. Şarkısının video klibi  Gökçe Gök yönetmenliğinde, Çeşme’de sanatçının kendi evinde çekildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum