Derya Bedavacı... 'EMEĞİMİN  SÖMÜRÜLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM!'

Derya Bedavacı... 'EMEĞİMİN SÖMÜRÜLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM!'

Başarılı yorumcu Derya Bedavacı, çalışmakta olduğu müzik ve menajerlik şirketi ile yaşadığı anlaşmazlığı açıklayan bir açıklama yayınladı.

DERYA BEDAVACI

 

 

 

Söz konusu açıklama;

Beş yıldır sözleşme gereği bağlı bulunduğum Hak Yapım Müzik Menajerlik ve Org. Tevfik Kavalcı ve haricen sözleşme haklarımın devredildiğini öğrendiğim 2K Prodüksiyon Müzik Org. San. Ve Tic. Ltd. Şti ile olan sözleşmemi hukuka uygun bir biçimde noter aracılığı ile sona erdirmiş olmama rağmen, sonrasında Özdemir Plak etiketiyle çıkan “Musa Eroğlu ile Bir Asır 2” albümünde yorumladığım “Telli Turnam” isimli eser, taraflar tarafından, hukuka aykırı biçimde müzik platformlarından kaldırılmaya çalışılmaktadır.

Taraflar hiçbir dayanakları olmadan aleyhimde asılsız iddialarda bulunmakta ve müzik hayatımın geleceği tehlikeye sokulmaktadır.

Bugüne kadar canımla dişimle ve siz sevenlerimin desteği ile geldiğim noktada, hakkımı kimseye yedirmeyeceğimi, Derya Bedavacı olarak sesimle, bestelerimle, sanatımla karşınızda dimdik durmaya devam edeceğimi tüm kalbi duygularımla bilmenizi isterim.

Avukatım, Av. Feyza Altun aracılığı ile tüm yasal işlemleri başlatmış olup mahkeme kararı görmeden hiçbir söylentiye inanmamanızı rica eder, daha fazla emeğimin sömürülmesine izin vermeyeceğimi sevgiyle tarafınıza bildiririm.

Selam ve Muhabbetle, Derya Bedavacı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.