Derya Uluğ… "10 YIL FUTBOL OYNADIM"

Derya Uluğ… "10 YIL FUTBOL OYNADIM"

Derya Uluğ kendisine yapılan" Şarkıcısın ve kadınsın futbol konuşmazsın" diyenlere sert cevap verdi. 10 yıl profesyonel futbol oynadığını açıklayan ünlü şarkıcı kadın olduğu için bu tür şiddete maruz kaldığını söyledi.

Uluğ " Şarkıcılığı küçümseyen ya da kadın olduğum için futbolla ilgili yorum yapma hakkım olmadığını iddia eden arkadaşlar; 10 sene futbol oynadım. Kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim ve futbolu çok seviyorum" dedi.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın özel haberine göre ünlü şarkıcı Derya Uluğ futbol yüzünden sözlü şiddete uğradığını açıkladı .

10 yıl profesyonel futbol oynadığını açıklayan ünlü şarkıcı kadın olduğu için futbol konuşmazsın denildiğini söyledi.

Uluğ " Şarkıcılığı küçümseyen ya da kadın olduğum için futbolla ilgili yorum yapma hakkım olmadığını iddia eden arkadaşlar; 10 sene futbol oynadım. Kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim ve futbolu çok seviyorum. Şu platformda tek keyfim, kimseyi incitmeden takımımla alakalı bişeyler yazmak. Lütfen siz de yorumlarınızı yaparken bunlara özen gösterirseniz sevinirim. Her fikre saygım sonsuz ama hakarete varan yorumlara gerek olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.