‘Destan’… VENEDİK TV ÖDÜLLERİ’NE ADAY OLAN TEK TÜRK DİZİSİ OLDU!

‘Destan’… VENEDİK TV ÖDÜLLERİ’NE ADAY OLAN TEK TÜRK DİZİSİ OLDU!

Yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği, atv ekranında seyirciden büyük ilgi gören ‘Destan’ dizisi En İyi Telenovela kategorisinde aday olan tek Türk dizisi oldu.

ATV ekranında büyük ilgi gören yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği ‘Destan’, 27 farklı ülkeden katılımın gerçekleştiği birçok platformlardan adayların olduğu, dünyanın en iyi TV yapım ve yapımcılarının ağırlandığı Venedik TV Ödülleri kapsamında, En İyi Telenovela kategorisinde aday seçilerek başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın üstlendiği ‘Destan’  31 ülke tarafından satın alınarak uluslararası piyasada başarısını koruyor.

Kaliteli ve olağanüstü başarı gösteren televizyon içeriklerini ödüllendirmek amacıyla düzenlenen, dünya çapındaki televizyon içeriklerini 16 kategori altında değerlendiren Venedik TV Ödülleri yaratıcı ve yüksek kaliteli işlerin uluslararası bağlamda tanınırlığının artmasını sağlamaktadır.

venice-tv-award-nominee-certificate.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.