
Devrim Özkan... 'ŞİMDİ EXTRA BEKARIM!'
Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile olan ilişkisine geçtiğimiz aylarda son veren oyuncu Devrim Özkan'ın son günlerde adı basketbolcu Luka Brajkovic ile anılıyordu. Özkan, çıkan haberlere yanıt niteliğinde bir paylaşım yaptı.
Devrim Özkan, sosyal medya hesabından basketbolcu Luka Brajkovic ile takipleşmeye başladı. Hal böyle olunca ikili hakkında aşk yaşadıklarına dair iddialar ortaya çıktı. Özkan, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.
"GÜNÜN ALINTISI"
Devrim Özkan çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Ünlü ismin 'Günün alıntısı' notuyla yayınladığı fotoğrafta ise, 'Bekarım. Daha önce bekardım, şimdi ekstra bekarım.' cümleleri yer aldı. Bu paylaşım, Özkan'ın ilişki iddialarını yalanladığı yönünde yorumlandı.
Sizin İçin Seçtiklerimiz
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.