Didem Arslan Yılmaz... İKİ AİLEYİ EVLADINA KAVUŞTURDU

Didem Arslan Yılmaz... İKİ AİLEYİ EVLADINA KAVUŞTURDU

Show TV’nin ilgiyle izlenen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de bugün iki ailenin hasreti son buldu. Didem Arslan Yılmaz, bir günde iki kayıp kızı buldu.

Tayfun Yıldırım, 12 Eylül sabahı saat 08.00’de okula gitmek için evden çıkan kızı Gönül Yıldırım’ın (13) bir daha geri dönmediğini söyleyerek Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi. Programa başvuran üvey anne Emel Yıldırım ve baba Tayfun Yıldırım, 13 yaşındaki kızlarının kötü arkadaş çevresi yüzünden evden kaçtığını iddia etti. Dakikalar içerisinde programa gelen ihbarlar üzerine Gönül Yıldırım bulundu. Polis ekipleri tarafından aileye teslim edilmek üzere İzmir Çocuk Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Kızının bulunması üzerine telefon ile canlı yayına bağlanan öz anne Sevda Karaca gözyaşları içerisinde Didem Arslan Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

didem-arslan-yilmazla-vazgecme-1.jpg

DİDEM ARSLAN YILMAZ, 17 GÜNDÜR KAYIP OLAN MELİSA’YI 1 GÜNDE BULDU!

Melisa Özben (21), 29 Ağustos tarihinde eşi Mert ile beraber yaşadığı İzmir’deki evin penceresinden kaçarak kayıplara karışmıştı. 2 yaşında çocuğunu ve 5 aylık bebeğini bırakıp giden Özben, Didem Arslan Yılmaz sayesinde bulundu. Acılı anne Perihan, stüdyoda yaşananları anlattığı esnada kızının gelmesi üzerine mutluluk gözyaşlarına hakim olamadı. Melisa’nın stüdyoya Sevim isimli bir kadınla gelmesi herkesi şoke etti. Didem Arslan Yılmaz’ın sorusu üzerine kendisini Melisa’nın kayınvalidesi olarak tanıtan Sevim, ağızları açık bıraktı. Melisa, kocasının şiddetine dayanamadığı için sosyal medyadan tanıştığı Rafet ismindeki kişiyle kaçtığını, ona aşık olduğunu ve bir daha İzmir’e dönmek istemediği ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.