Dijital Esaret... YENİ SUÇLAR VE SUÇLULARLA TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?..

Dijital Esaret... YENİ SUÇLAR VE SUÇLULARLA TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?..

MinT Yapım’ın yeni sinema filmi Dijital Esaret, sinemaseverleri yeni suçlar ve suçlularla tanıştırmaya hazırlanıyor.

İnternet olmadan nefes bile  alamadıklarını söyleyen gençlerin işlediği suçları ve gönderildikleri sıradışı bir cezaevinde yaşadıklarını konu alan film, 2019’da sinemaseverlerle buluşacak.

Senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği MinT Yapım’ın merakla beklenen filmi, hikayesiyle olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirecek.

Rasim Öztekin’in başrolde yer aldığı filmin kadrosunda; Özgün Çoban, Yeşim Alıç, Zümra Atalay,  Simay Barlas, Kaan Sevi, Ufuk Meriç, Özlem Mahmutoğlu, Ümit Ünker, Birce İrem İliçan, Eray Ertüren, Elif İşçi, Merve Sevin, Arda Adil Görgen, Doğa Konakoğlu, Burçin Serdar, Ecem Atalay, Onu Alp Demir, Ozan Bozbura, Baran Taylan Yolalan gibi birbirinden yetenekli genç isimler yer alıyor.

ONLARIN AŞKLARI BİLE DİJİTAL!

Şimdiye kadar yer aldıkları projelerle dikkat çeken genç yetenekler, sosyal medyada da büyük bir ilgi görüyorlar.

Yönetmen koltuğunu Birol Güven ve Emre Kavuk’un paylaştığı film; internet olmadan nasıl yaşayacaklarını bilmeyen, internet olmadan konuşamayan, anlaşamayan, aşık olamayan  ve internetsiz nefes  bile alamayan,  dijital dünyanın esiri olmuş insanların yaşamlarını gözler önüne seriyor.

Mutlulukları, arkadaşlıkları, rüyaları, sevgileri, müzikleri bile dijital olan bu insanların, işledikleri suçlar nedeniyle sıradışı bir cezaevine düşmelerini , orada yaşadıklarını ve bu esaretten kurtulup kurtulamayacaklarını konu alan film; 2019’da sinemaseverlerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.