Dikkat Köpek Var... GALASI GERÇEKLEŞTİ!

Dikkat Köpek Var... GALASI GERÇEKLEŞTİ!

'Dikkat Köpek Var' filminin galası Mecidiyeköy Biletinial Torun Center Sinemaları'nda gerçekleşti.

Her bilet, sokak hayvanlarına desteğe dönüşecek

Yapımcılığını Nussi Production’ın üstlendiği,  30 Aralık'ta vizyona girecek olan ve başrollerini Nusret Toplar, Onur Büyüktopçu, Güney Kılınç, Mutlu Güney, Dilara Ortagüz, Serli Alyanakyan, Buse Şen, Ülkü Toplar, Ergün Özfırıncı, Kayahan Akkoç, Behtan Mehter, Caner Yılmaz, Emin Boztepe, Fatih Kocapehlivanlar, Rabia Toprak, Buket Akpunar, İlke Al, ödüllü köpek ‘Bal’ ve Yeşilçam'ın efsane oyuncuları Ahmet Arıman, Tuncay Akça'nın paylaştığı,  'Dikkat Köpek Var' filminin galası Mecidiyeköy Biletinial Torun Center Sinemaları'nda gerçekleşti. 

Yönetmenliğini Ece İşbilen Dağ - Deniz Cem Dağ'ın üstlendiği senaryosunu  Memet Güzelbeyoğlu ve Caner Yalçın’ın yazdığı filmin müziklerini Deniz Tuzcuoğlu yaptı.  

Yaklaşık beşyüz davetlinin katıldığı gala organizasyonunda oyuncu Hasan Denizyaran, şarkıcı Yusuf Güney, eski manken, yoga eğitmeni Begüm Özbek, tiyatrocu İpek Tanrıyar, Nami Esatgil gibi tanınan isimler yer aldı. 

Nusret Toplar: "Her bilet sokak hayvanlarına desteğe dönüşecek"

Filmin yapımcısı ve başrolü Nusret Toplar çekim sürecine ve kadroya değinirken ilk defa galada önemli bir açıklama yaparak filmin ilk on günlük sürecinde gelen gelirden sokak hayvanları için bağış yapacağını belirtti.

Toplar galada basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Çekim sürecimiz çok iyi geçti.

Çok güzel bir ekiple uyumla çalıştık. Bal ile de çekim boyunca hiçbir sorun yaşamadık zaten eğitimli bir köpek. Kadromuzda ünlüler ve noname'leri bir araya getirdik.

Filmimiz 30 Aralık'ta vizyona giriyor. Burada küçük bir açıklama yapmak istiyorum, ekibim bile şu an burada öğrenecek. 

Filmimizi 30 Aralık - 8 Ocak akşamına  kadar  kaç kişi  izlerse seyirci sayısı kadar TL'yi sokak hayvanları için bağışlayacağız.

Filmimizle bir farkındalık yaratmak istiyoruz. Ve ne kadar çok izlenirse sinemadan gelen geliri Nussi Production olarak bağışlayacağız.' dedi.

Onur Büyüktopçu; “Bu film farkındalık ve sokak hayvanları ve hakları için çekildi.”

Filmde Bahisçi Tamer karakterine hayat veren sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu film ile ilgili şunları söyledi;

"Bu filmde bulunduğum için gerçekten çok mutluyum. Konusu itibariyle beni benden alan bir filmdi.

Her zaman söylüyorum, köpekli bir filmde oynamayı çok istiyorum diye. Kısmet bugüneymiş.

Güzel ve insanların beni hiç izlemediği bir karaktere hayat veriyorum. Benim için de ilk, özel ve güzel bir film olacak.

Ama burada en güzel şey başrolümüz Bal. Bizim kıymetlimiz, canımız. Bu ‘Yasak Irk’ denilen çok sevmediğim tabiri artık tamamıyla silmeye geldi filmle beraber.

Bu film farkındalık için, sokak hayvanları için, hakları için çekildi. Bunun için her zaman sokaktaki dostlarımızın yanında olduğumuzu göstermek için bu filmdeyiz.” dedi.

Onur Büyüktopçu basın mensuplarının “Köpekle çekim yapmak biraz zordur herhalde, setiniz nasıl geçti?” sorusuna şu yanıtı verdi;

“ Vallahi bir şey söyleyeyim mi, hiç öyle bir şey yok. Ne oyuncular var, onlarla daha zor, yemin ediyorum.

Gerçekten hayatımda bu kadar uslu, bu kadar laftan anlayan bir şey yani, köpek de diyemiyorum ona.

Çok güzeldi, çok rahattı. Zaten sevgili Nusret, elinden gelenin fazlasını yaptı.

Çok iyi ağırladı sağ olsun. Şahane, güzel bir film çektik. Umarım seyirci de hak ettiği değeri verir.” dedi.

Yönetmen çift; “Birlikte çalışmak çok keyifli bir duygu”

Filmin karı-koca yönetmen ikilisi Ece İşbilen Dağ ve Deniz Cem Dağ’a basın mensuplarının yönelttiği,  ’Beraber çalışmak nasıl bir duygu?’ sorusuna Ece İşbilen Dağ, ‘Çok keyifli bir duygu. Birbirimizin eksikliklerini tamamlıyoruz.

Çift olarak yönetmenlik yapmak daha zor geliyor olabilir kulağa ama bizim için daha kolay oldu.” yanıtını verirken yönetmen eşi Deniz Cem Dağ ise, “Tüm süreçte hazırlık aşamasında yemek yerken, akşam yatarken, sabah kalktığımızda şurası şöyle mi olsun?

Böyle mi olsun tartışmalarını birlikte yaptık bir çift olarak tabii ki. Çok güzel bir duygu birlikte çalışmak.” dedi.

Gecede, ayrıca sokak hayvanlarına verilmek üzere bir mama firmasi standı kurularak gelen davetlilere sokaktaki canlarımız için kedi ve köpek maması dağıtıldı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.