Dilan Çıtak Tatlıses... 'BENİ REYTİNG İÇİN KULLANDILAR!'

Dilan Çıtak Tatlıses... 'BENİ REYTİNG İÇİN KULLANDILAR!'

Babasının İbrahim Tatlıses olduğunu yıllar sonra öğrenen Dilan Çıtak Tatlıses, katıldığı bir programda reyting için kullanıldığını itiraf etti.

Geçtiğimiz yıllarda bir şok etkisi yaratarak İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu ortaya çıkan Dilan Çıtak Tatlıses, Habertürk'te Oylum Talu'nun programında bilinmeyenleri anlattı. 3 yaşındayken babasının İbrahim Tatlıses olduğunu öğrendiğini anlatan Dilan Çıtak, "Beni canlı yayında ifşa ettiler" diyerek isyan etti.

"Ben hep Dilan Çıtak olarak var olmak istedim, birinin kızı olarak tanınmak değil" diyen Çıtak, babasının kim olduğunun bilinmesini istemediğini ancak çalıştığı programda bu durumun kendi isteği dışında ifşa edildiğini şu sözlerle anlattı;

Reyting için kullandılar:

 Ben Amerika'da yaşadım, farklı bir kültürüm var, babam deyip ağlayıp meşhur olmaya çalışacak bir insan değilim, reyting için kullandılar beni...

Seneler önce bir arkadaşım televizyon programında çalışıyordu, bir hastalık geçirdi 1 ay onun yerine bakmamı istedi, ben de kabul ettim.

Oradan kaçtım: Programdakiler babamı öğrenmiş bir yerden, 'Söyleyelim sana araba alırız, meşhur olursun' dediler ama kabul etmedim. Yine de canlı yayında ifşa ettiler, benim de ağlayıp acındırmamı beklediler ama yapmadım, olay açıklanınca oradan kaçtım."

Öte yandan babası hakkında da konuşan Çıtak, "Açık sözlü olmanın faydasını görmedim. Babamla biz bire bir ilişkilerimizde dertleşip, dedikodu falan yapabiliyoruz." 

"Benim ilk başlarda uzun konuşacağım yanlış konuşacağım diye kısa kestiğim saçmaladığım zamanlar da oluyordu babamla konuşurken ama şimdi iyiyiz. Yani aslında bize kimse karışmadığı zaman biz iyiyiz. Diğer kardeşlerimden İdo dışında Ahmet abiyle görüştük Elif Ada ile Ayşegül abla sayesinde görüşüyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.